Digital Divas 2013

Pe 21 iunie, intr-o vineri , mi-am luat o zi de concediu si am mers la Digital Divas. E un eveniment pe care l-am asteptat cu entuziasm ca si anul trecut….inca imi amintesc cu drag prima mea experienta la un eveniment similar – Women on Web 2010 – cand stateam cam cu greu pe scaun cu o burta imensa in care astepta cuminte un baietel  sa vina pe lume si ascultam cum se face un blog si ce ar trebui sa scrii in el. A urmat Women on Web 2011 si Digital Divas 2012.

Anul acesta m-am dus deja cu ceva lucruri in dotare: un blog de beauty de un an si 3 luni, cu peste 1000 de fani pe Facebook si cu planuri concrete, unele realizate si unele in curs de realizare.  Anul acesta nu numai ca am avut cu cine sa stau de vorba in pauze, ba chiar m-am simtit ca intr-o breasla, cu atatea bloggerite in jur pe care deja stiu cum le cheama, am numerele lor de telefon, avem corespondenta pe mail si unora le recunosc si vocea :). In plus, anul acesta, la Digital Divas , mi-am cunoscut doua cititoare si fane, Monica Tone si Ana Maria Cuciug, care au venit direct la eveniment sa isi ridice premiul castigat la un concurs dedicat acestui eveniment. Cred ca a fost un pic cam mult :). Asa am crezut. Pana cand….am auzit-o pe Oana Pellea.

Tot evenimentul a fost frumos si cu lectii pentru mine, insa Dumnezeu m-a trimis la acest eveniment sa o vad pe Oana Pellea la cativa metri, vorbind despre comunicare, despre bun simt, despre emotie, despre teatru, despre iubirea de oameni. Am fost pasionata de teatru si am mers la teatru intr-o perioada foarte des, de cativa ani nu am mai mers. Eu stiu de ce. Acum stiu ca ma apropii de momentul cand voi merge iar. Mai am de organizat detalii “gospodaresti”.

Am vrut sa scriu un comentariu pe profilul de Facebook al Oanei Pellea pentru ca in momentul in care ea s-a urcat pe acea scena nu foarte inalta ca sa ne vorbeasca, un maistru de lumini nevazut si divin a aprins cel mai frumos reflector cu lumina direct pe ea. Toata lumina care ajungea  pe ea, doamna Oana Pellea o trimitea catre noi, dar nu asa oricum ci si mai puternica, mai colorata, nu stiu cum, cuvintele nu prea merg. Cred ca am avut pulsul peste 100. De asta vreau sa ma duc din nou la teatru.Nu am putut posta comentariul acesta pe pagina de Facebook a doamnei Pellea, din motive tehnice, zic eu, eu imi doresc de fapt sa ajung sa ii pot spune direct ce am vrut sa scriu in comentariu.

Mai revin cu articole despre eveniment, pozele facute de mine acolo le vedeti pe pagina de Facebook BeautyBarometer. Va sfatuiesc sa intrati pe pagina evenimentului Digital Divas ca sa vedeti pozele de la eveniment facute de profesionisti.