Nivea in-shower body milk -7daysTest

Am primit de curand un nou produs de testat, Nivea In-shower body milk , si acest produs mi-a confirmat ca Nivea este un brand multifunctional, asa cum am mai spus. Primul articol despre acest produs care a fost mai mult de informare generala este AICI.
 Am testat produsul din seara in care a ajuns si mi-a placut calitatea acestei lotiuni de corp si felul in care a respectat exact ceea ce promite producatorul in materialele de comunicare. Si-a primit un loc de onoare intre produsele care stau pe raftul meu din baie de langa dus.

 Nu imi place ambalajul, chiar cred ca nu e corect sa faci un produs asa de bun cu un ambalaj mediocru. Nu-mi place si pentru ca trebuie tinut cu dopul in jos si lotiunea fiind destul de lichida, curge si cand sta inchisa…si cand deschid capacul, e deja lotiune adunata acolo.
Insa calitatea produsului te face sa uiti de ambalaj. Dupa ce te speli cu gel de dus sau sapun, aplici aceasta lotiune, imi place ca e lichida si se duce singura peste tot usor, apoi te clatesti si esti gata de plecare sau sa te culci. Tehnica e similara cu cea a aplicarii balsamului de par dupa samponare. Eu am mai simtit insa nevoia sa aplic crema de picioare, am mai adaugat ceva crema pe zona coatelor si mainilor pentru ca am o piele cu tendinta de dehidratare….insa nu a mai fost nevoie sa ma dau cu crema de corp ca de obicei. Eu dupa fiecare baie folosesc cam 2-3 lotiuni sau creme cu grad diferit de hidratare sau nutritie, in functie de zona corpului.

Dupa primele zile ii dadusem nota Very Good, acum dupa 7 zile doar acest ambalaj si nepractic si urat ma obliga sa ii las tot Very Good, desi eu voi cumpara acest produs dupa ce il termin pe cel primit pentru testare.

Deci 7DaysTest cu rezultat Very Good. Produsul este ideal daca ai un program incarcat, copii si nu reusesti sa ai momentele tale de ingrijire dupa baie, cu aceasta lotiune iti ingrijesti pielea in 2 secunde dupa dus. Si daca ti-e lene sa stai dupa baie sa aplici o crema de corp..castigi timp cu acest produs si nu depui prea mult efort.

 Il recomand acum pe vara cand ne spalam mai des si cand pielea are o tendinta naturala de deshidratare. Pretul este ok, in articolul de prezentare gasiti si preturile recomandate, produsul se gaseste in doua variante, asa cum ne-a obisnuit deja Nivea cu lotiunile de corp, adica pentru piele normala si pentru piele uscata. Varianta folosita de mine este cea pentru piele uscata,  am primit pentru testare si cea dedicata pieli normale..dar va ajunge la cineva care va castiga un concurs de pe blogul meu, detalii AICI.

Consider produsul o premiera binevenita – castigi si timp, si piele hidratata si toate astea la un pret de bun simt. Nivea, bravo din nou!