Machiaj in viteza – fond de ten NYX si pudra Bourjois

In ultima vreme, ma coafez sau ma machiez in mare viteza. Vreau sa profit de ultimele zile de vara, dar sa si fac cat mai multe lucruri in decurs de 24 de ore :).

Am primit de la Iuliana un fond de ten care se pare ca ajuta la un machiaj rapid si rezistent, un fond de ten de la NYX, eu nu mai incercasem pana acum nimic de la acest brand.


In plus, dupa Colorissimo, am cumparat cu oferta speciala inclusa in curs, si o pudra Bourjois foarte buna, care mi-a placut din timpul cursului si care asigura un machiaj de durata si se aplica usor.

Am aplicat fondul de ten NYX Stay Matte but no flat si cu degetele si cu pensula. Cu pensula rezultatele sunt mai bune, efectul de matifiere se instaleaza instant.

Pudra Bourjois, de tip Loose powder, nuanta Peach, am aplicat-o tot cu pensula de la Bourjois si s-a asezat si ea foarte bine.

Pentru machiajul rapid am mai folosit un fard de ochi bio de la Benecoss, partea mai “consumata” de culoare bej este extraordinar de buna pentru baza de machiaj a pleoapei si apoi am aplicat un pic din nuanta de kaki. Am aplicat mascara de la Deborah.

Un ruj de la ELF si…asta a fost tot. Cam 6 minute. Si am spalat si pensula de fond de ten :).

Si acum sa nu radeti de mine, dar asa tare m-am grabit ca poza cu machiajul final nu am facut. :))

Cum nu sunt priceputa pe make-up, voi mai reveni cu postari , pentru ca vreau sa vedeti si ce iese cuiva nepriceput :). Acest articol e mai de “exercitiu”. Astept incurajari :D.