Primele reviste glossy de iunie – Elle si Joy

Au aparut deja revistele Elle si Joy in editia de iunie si va fac un mic rezumat despre ele. In general am cam fost dezamagita de continutul lor, poate pentru ca in mai cam toate revistele glossy au fost mai efervescente, cu mai multe articole interesante si cu multe cadouri in interior, noutati in materie de produse cosmetice.

Revista Joy vine cu un card de shopping pentru prima saptamana din iunie cu cateva reduceri interesante, au un articol interesant despre ingrijirea parului, unul despre protectia solara, o pagina dedicata produselor Avon… e publicitate, dar e utila,  si cam atat am descoperit interesant in primele minute dupa ce am rasfoit-o. Revista Joy are si  o mostra a noului parfum de la Avon, Little Dress Gold.

Revista Elle vine la pachet cu o reviste Psychologies mai veche, din februarie, cu un articol despre cremele BB si CC ( cred ca fetele din blogosfera de beauty au scris pana acum mult mai consistent despre acest subiect), mi-au placut paginile cu street style si pagina de sanatate, unde apare recomandarea pentru detoxifiantul de la Academie, au mai scris ai alte fete despre si sunt tentata sa il incerc.