Beauty snapshots de la Sephora party!

Sephora inseamna culoare, parfum si muzica....asta simti in orice magazin Sephora ai intra indiferent de tara si continent.
Astazi Sephora a recreat atmosfera in sala de evenimente de la Club Stejarii si a prezentat presei si blogosferei ce noutati va avea pentru toata lumea in aceasta vara.

Dupa doua ore petrecute la eveniment care au insemnat plimbat de la stand la stand de produse ale marcilor prezente, inca simteam ca nu am vazut tot si nu am incercat tot….si asa este. Standurile care m-au tinut pe loc cel mai mult au fost Murad, Givenchy si apoi….Sisley. La Sisley as fi ramas inca 2 ore. Am incheiat totusi cu Victor & Rolf Flowerbomb unde am ramas fixata pe varianta cea mai concentrata din sticluta mai inchisa la culoare.

Am materiale despre noutatile de la Sephora intr-o cantitate foarte mare, am doua CD-uri cu informatii si poze, am produse de testat si despre care o sa va scriu treptat. Sephora s-a pregatit de vara intr-un mare fel, astfel incat oricine isi va gasi cel putin un produs preferat in magazinele lor.
Va las cu pozele si cu mici comentarii si vor urma multe articole pe tema lansarilor din aceasta vara.

Pudra autobronzanta Sephora este potrivita pentru orice nuanta de ten si m-am convins de la prima atingere.

Vad din ce in ce mai mult focus pe unghii si Sephora are cateva nuante foarte indraznete.

Cine doreste inovatie, va gasi un CC nou la Dr. Brandt.

Lancaster este renumit de ani de zile pentru produsele solare….iata ca si anul acesta avem noutati de la ei pentru plaja .

O stationare mai lunga s-a intamplat la standul Givenchy. Trebuie sa mai spun de ce? Conceptul lor de prisma mi se pare fantastic si de multe ori plec de acasa machiata doar cu un fond de ten si putin efect de prisma Givenchy :).

La standul Sisley as fi stat doua ore sa pot vedea si atinge fiecare produs. Noul parfum este de vis….nu am cum sa il descriu, Bety, una dintre fetele care care este consultant Sisley mi-a completat machiajul cu o pudra unica si un baton pentru buze …pudra pleca parca dintr-o formula un pic ca de gel si se transforma in pudra….nu pot sa explic, trebuie sa testati sa vedeti si va invit sa faceti o vizita la standul Sisley din magazinele Sephora.

La standul Sisley am avut placerea sa discut cu domnul Yan Masson, care este director regional pentru Sisley Franta si care mi-a reconfirmat valorile acestei marci care nu face rabat de la calitate si de la cercetare indiferent de timp si buget. Produsele Sisley nu sunt foarte accesibile nici pentru consumatorii romani si nici pentru cei din tari mai avansate, insa atunci cand decizi ca este momentul sa folosesti cele mai bune produse….poti fi sigur ca la Sisley gasesti. Eu voi investi cu siguranta in acest an macar intr-un produs Sisley.

Make Up For Ever inseamna spectaculos….si puteti vedea ce inseamna machiajul ca si arta.

Am plecat de la eveniment cu esarfa parfumata cu Victor & Rolf Flowerbomb cu varianta din sticluta mai inchisa la culoare.

La Murad voi reveni curand pentru ca voi merge sa imi fac un test al pielii in magazinul Sephora din Baneasa, acum se pot face in Sephora Mall Vitan din Bucuresti, nu am mai apucat sa fac poze pentru ca am vorbit prea mult acolo :).

Ce ziceti? Avem o vara Sephora?