Frumusetea verii de la Biobeauty.ro – CONCURS pentru bloggeri

Stiti cat de mult imi plac produsele bio si incerc mereu sa va aduc noutati despre aceasta zona a cosmeticelor pe care eu o consider privilegiata. Am inceput sa testez de curand cateva produse bio noi si as vrea sa impartasesc cu voi aceasta experienta. M-am bucurat sa ma reintalnesc cu brandul Cattier pe care il foloseam extrem de des pe perioada sarcinii si a primelor luni cu bebelusul meu. Atunci am inteles cat de important este sa am produse de ingrijire care sa se armonizeze cu starea mea.

Biobeauty.ro este un magazin de produse bio care aduce cateva branduri de calitate: Aubrey, Cattier, Figs & Rouge si multe altele.

Am bucuria sa anunt un concurs impreuna cu Biobeauty.ro pentru bloggeri, avem 2 premii compuse din:
– un kit de calatorie Cattier ( lotiune micelara, crema de zi si masca cu argila);
– o crema cu protectie solara Aubrey;
– un balsam de buze Figs & Rouge.
Poza este cu titlu ilustrativ, poate varia aroma balsamului de buze si tipul de crema solara Aubrey.

Conditiile de participare sunt simple si le veti regasi si in formularul de inscriere.
 Va trebui sa scrieti un articol despre ce inseamna produse bio, ce semnificatie au pentru voi produsele bio si cat de des le folositi. Orice poveste sau experienta personala cu produsele bio este binevenita.
Bloggerii care participa nu trebuie sa fie neaparat bloggeri de beauty, insa nu voi lua in considerare blogurile care sunt create doar pentru concursuri.

2 conditii tehnice sunt obligatorii, exista doua sintagme care trebuie sa apara in articolul de concurs si sa puneti link-urile sponsorului acestui concurs:
– pe sintagma “cosmetice bio” o sa va rog sa aveti link catre pagina de brand Cattier de pe Biobeauty.ro – linkul este AICI.
– pe sintagma “crema protectie solara bio ” sa puneti link catre una din cremele solare Aubrey de pe site, la alegerea voastra.

Data limita de participare este 31 august 2014 si voi anunta cele doua bloggerite castigatoare cel tarziu pe 5 septembrie 2014.
Mai jos aveti formularul de concurs pe care trebuie sa il completati si o sa va rog sa lasati link-ul catre articol si in comentariu la acest articol, ca toate articolele sa poata fi vazute si de catre cititoarele mele.
Multumesc si multa inspiratie!