Thursday Plantation, tea tree si concurs pentru bloggeri

Thursday Plantation este un brand de cosmetice bio care foloseste extractul de Tea Tree in toate produsele sale. Am descoperit aceste produse in aceasta vara si pot spune ca in sfarsit am la indemana produse care pot actiona rapid si neagresiv asupra cosurilor. Nu am ten gras sau acneic, dar folosesc aceste produse o data pe saptamana in special pe zona T unde mereu mai apare cate o surpriza neplacuta.

Pentru ca extractul de arbore de ceai/tea tree a fost considerat de multi ani un elixir natural miraculos, as vrea sa va provoc sa scrieti despre acest extract si pe blogul vostru. In Australia era folosit inca de mii de ani de populatiile bastinase pentru a trata rani grele ce nu puteau fi tratate cu nimic altceva. Din acest motiv, Thursday Plantatation, companie australiana, a lansat o gama completa prin anii 70 pentru a da posibilitatea celor cu ten acneic – si nu numai – sa se trateze cu ceva natural si eficient.


Pentru ca este o intreaga istorie in spatele acestui extract natural cu efecte benefice la nivel extern, insa chiar otravitor daca este inghitit, as vrea sa scrieti o poveste despre extractul de tea trea si puteti castiga unul din cele 3 seturi pe care Thursday Plantation Romania le pune in joc. Fiecare set contine 5 produse reprezentative pentru acest brand:

  1. O spuma naturala
  2. O lotiune tonica
  3. O crema hidratanta
  4. Un stick pentru pete
  5. Un sapun organic solid ( lipseste din poza de mai sus pentru ca nu am mai pastrat cutia dupa ce am inceput sa il folosesc).
Conditii tehnice pentru a intra in concurs:
– articolul vostru trebuie sa aibe minim 300 de cuvinte, maxim 500 de cuvinte.
– trebuie sa folositi 5 cuvinte cheie din aceasta lista: acnee, cosuri, puncte negre, puncte albe, ten gras, exces de sebum, arbore de ceai, crema antiseptica, tea tree. Pe unul din cuvinte sa apara si un hyperlink catre un produs de pe site-ul Thursday Plantation.
– sa mentionati in text si numele companiei Thursday Plantation cu hyperlink catre pagina principala a magazinului online: http://thursdayplantation.ro/.
Pe langa conditiile tehnice, sponsorul va aprecia felul personal in care veti povesti despre acest extract de tea tree si despre folosirea lui in produsele cosmetice de-a lungul anilor. Voi da si eu o nota cu siguranta pentru felul in care ati scris.
Lasati link-ul articolului de concurs in comentariu la acest articol.
Data limita de participare: 26 octombrie 2014
Vom anunta castigatorii pana pe 28 octombrie si premiile vor fi expediate de catre sponsor.
Multumesc si multa inspiratie sa aveti!