Red lips, Pure reds l’Oreal Paris

Rujul rosu, pielea impecabila si parul matasos – cam acestea sunt pentru mine atributele unui look feminin si diafan.

Descoperirea rujului rosu s-a intamplat pentru mine intr-un context cam nefericit, anume in clasa a VIII-a, cand am vazut ce efect periculos poate avea. Dar tot atunci am descoperit ca e minunat sa te priveasca cineva si altfel. E drept ca pana la scoala m-am sters cu tot ce am putut ca sa scap de buzele rosii, unele profesoare nu au fost incantate de transformare, insa erau ultimele zile inainte de vacanta de vara si au trecut usor peste. Colegele mele insa imi spuneau cu putina invidie “Ei, te-ai dat si tu cu ruj rosu sa pari de liceu deja…”.

Astazi rujul rosu este pentru mine un exercitiu de machiaj, nu am curaj sa il port mereu.
Din mica mea experienta de make-up artist, inteleg ca pentru a purta un ruj rosu, tenul trebuie sa fie perfect, invizibil si diafan, altfel rujul rosu nu isi arata adevarata capacitate.
Ei va recomand ca atunci cand vreti sa purtati un ruj rosu, sa aplicati un fond de ten cu efect de luminozitate, sa folositi corector cu mare atentie, sa folositi o pudra libera si transparenta si sa marcati sprancenele delicat.

L’Oreal Paris demonstreaza inca o data ca rujul rosu este un simbol perfect al feminitatii declinate in machiaje luminoase si senzuale totodata. Cele 7 frumuseti – care ilustreaza cele 7 nuante de rosu din colectia Pure Reds – sunt fotografiate in tinute albe, cu un ten angelic, dar cu buze purpurii.

Fiecare dintre ele intruchipeaza un model de feminitate si o nuanta de ruj.

Pentru ca toate femeile pot indrazni sa poarte toate culorile pe buze, Collection Exclusive ne propune o alta colectie in fiecare an.
Dupa nuante nude, L’Oréal Paris creeaza Pure Reds: 7 nuante de rosu mat menite sa ofere fiecarei femei culoarea care sa ii scoata in evidenta frumusetea.
Toata experienta makeup artistilor a fost folosita pentru a crea aceste culori unice, cu o formula mata exceptionala de o intensitate care iti taie rasuflarea.
Nu va mai feriti de rosu niciodata! Collection Exclusive Pure Reds este ultra feminina la cel mai ridicat nivel de eleganta pentru ca fiecare femeie sa isi gaseasca culoarea care i se potriveste.

Care este rosul tau preferat din colectia Pure Reds?

Va place ce ati
citit? Urmariti-ma si pe Facebook, Twitter, Instagram sau Pinterest.