Happy Monday (84)

Astazi avem Happy Monday, o zi de luni fericita cu multa ploaie, dar cu ganduri bune. Va spuneam si pe Youtube ca simt lipsa unui concediu pentru ca aceasta perioada de izolare nu a insemnat deloc concediu. Am muncit zi de zi, joburile au mers inainte, multe chestii de facut in casa, asa ca odihna aia teoretica nu prea a fost practica.

As vrea sa cred ca turbulentele create acum in online, de la Plush Bio pana la Colo, sunt doar ceva de moment. Ar fi bine. Nu uitati insa ca violenta din pacate explodeaza si in mediul online. Mediul online ar putea fi un forum coercitiv si care sa arate societatii ,,bai, asta e naspa si nu merita atentie”, dar nu e asa. Mediul online face si lucruri bune, insa din pacate propaga repede violenta, rautatea dusa la un nivel ce te socheaza.

Citeam cateva comentarii scrise de femei la adresa femeilor violate. Si ma miram de ce se vorbeste de solidaritatea intre femei. Care solidaritate? In toate situatiile grele din viata, unde m-as fi asteptat ca o prietena sau alta femeie din anturaj sa faca ceva, acel ceva nu prea s-a intamplat. Ba din contra, am fost aratata cu degetul si mi s-a spus ca poate merit raul ce mi se intampla.

Astazi desi a plouat, am plecat prin oras, am intrat la Marionnaud in magazinul meu preferat din Mario Plaza. Apoi am ajuns si la Madison, am vazut o gramada de noutati. Am facut o mica oprire si la Ana Pan si mi-am luat diverse prajituri ca sa inchei ziua pe un ton dulce. Strazile erau pline de balti si de oameni cu masti, nervosi pentru ca asteptau la cozi. Insa nu am vrut sa vad asta si m-am bucurat de parfumul nou cumparat si chiar de pasta de dinti care a costat cat un parfum, cumparaturi despre care o sa va vorbesc pe Youtube. Ideea e ca la Madison au o marca de igiena orala superba LeBon, costa mult, insa nu imi iau in fiecare zi asa ceva.

Poza este de la o iesire din natura unde am exersat cu Max niste chestii cu o lesa lunga de 10 metri si apoi l-am lasat liber. Sper ca ati vazut vlogul si v-ati amuzat.

Gandul de azi: prin ploaie nu poti merge fara sa te stropesti, totul e sa stii sa ocolesti baltile cu noroi.