Clinique My Happy. Cocoa & Cashmere, un parfum nou al optimismului

Clinique My Happy. Cocoa & Cashmere este cel mai nou parfum pe care mi l-am cumparat recent de pe Notino. Am avut in anii trecuti celebrul Happy. Asadar eram curioasa de acest mix de casmir si mai ales de cocoa. Tot ce are legatura cu notele de cacao reuseste sa ma atraga rapid. Acest parfum a fost lansat in 2018, nu este extrem de nou, insa nu reusisem sa il miros pana acum.

Toate parfumurile de la Clinique aduc o nota de optimism. Imi aduc aminte si de cand am mirosit Happy, apoi seria de Aromatics, asta am simtit ca axa principala. Clinique fiind o marca destinata ingrijirii tenului, aduce parfumuri ca o extensie a unui ritual de ingrijire.

Clinique My Happy. Cocoa & Cashmere, note si descriere

Acest parfum aduce din start ideea de confort. Ai senzatia unei atingeri pufoase si calde. E drept ca l-am incercat intr-o zi rece de octombrie dupa cateva zile de viroza. Insa senzatia a fost cu atat mai placuta.

Este un parfum ambrat, insa notele calde se inlantuie atat de bine incat nu poti detecta imediat pe fiecare. Evident are mosc, vanilie, nota de cacao este una mai calda, luminoasa. Sunt si note florale de iasomie si de caprifoi.

Desi are note de cacao, nu il pot declara un gurmand. E mai degraba un parfum al ciocolatei calde.

Sticluta aleasa de mine este cea de 15 ml. Imi place culoarea aleasa, violet, si formatul prelung imi da voie sa il fac rapid parfum de poseta.

Parfumuri ale confortului

Stiu ca in ultimii ani, mai ales cu ocazia pandemiei, s-a vorbit de aceste parfumuri ale confortului. Sau parfumuri care iti dau o stare de bine. Ce sunt aceste parfumuri? Sunt parfumuri pe care le porti de obicei in interior, pentru tine, usoare si respirabile.

Ba chiar sunt numite parfumuri cu care sa mergi sa dormi. Multa vreme parfumul a fost considerat ca un accesoriu al iesirilor in societate, dar pana la urma de ce sa nu fie un parfum doar al tau? Adica un parfum pe care sa il porti pentru propria placere. Sau un parfum pe care sa il porti cand esti singur, nu neaparat cand iesi sa socializezi.

Parfumurile acestea nu sunt neaparat parfumuri ambientale. Intra uneori in seria skinscent, aduc note si gurmande, dar usoare. Noul parfum de la Clinique cu atribute Cocoa & Cashmere chiar mi se pare potrivit acestui concept de parfumuri pentru tine, pentru confortul tau si pentru a te simti bine cu tine. Si asa cum ii spune numele te imbie sa te bucuri de un moment al tau cu o patura si o cana de ciocolata calda.

Pe Notino il gasiti la 15 ml, 91 lei si la 100 ml, 444 lei.

Voi purtati parfumuri care sa va aduca o stare de confort?

(P)