Back to school, concurs

Back to school, oare ce inseamna ca si concept? Adica cine are scoala se intoarce la scoala, cine nu are, duce pe altii la scoala sau la gradinita? Cert este “back to school” se identifica cu inceputul sezonului de toamna,  luna septembrie inseamna o revenire la ritmul acela intens de lucru si de studiu. Cam asta inseamna atmosfera de back to school si eu am zis sa o condimentez cu un concurs in acord cu tematica.

As vrea sa stiu ce va place in prima zi de scoala sau ce va placea in prima zi de scoala atunci cand erati eleva sau studenta. Mie imi placea ca toata lumea era foarte relaxata in prima zi, toate caietele erau noi si curate, ma revedeam cu colegele cu care ma intelegeam mai bine si stateam de vorba de oboseam pana ajungeam acasa. In prima zi nu primeam teme de facut acasa si asta era si mai bine. La facultate, in prima zi era cam haos, ne notam orarul, incercam sa identificam amfiteatrele si salile de seminar, inca mai aveam bagaje de desfacut si o lista mare de vise de implinit.


Asadar, imi povestiti si voi ce va place in prima zi de scoala?
 Hai sa vedem si ce contine premiul, sunt exact produsele din imaginea de mai sus:
– un set de demachiere Nivea compus din apa micelara, demachiant bifazic si servetele demachiante;
– 3 produse mini size Himalaya ( masca de fata, scrub facial si gel de curatare);
– o crema de maini unisex travel size;
– o oja Maybelline;
– un gloss Avon (pink)
– un liner Oriflame, the One ( black)
– un mini kit de vitamine Alive de la Secom.

Premiul va ajunge prin tragere la sorti la cineva dintre voi. Voi extrage castigatoarea doar dintre persoanele care imi raspund cu adevarat la intrebare si care se inscriu in formularul Rafflecopter de mai jos. Atentie, va rog sa tineti minte cu ce adresa de email va logati pe Rafflecopter pentru ca cine va castiga, va fi anuntat pe acea adresa de email si tot de pe acea adresa va trebui sa imi confirme.

Data limita de participare: 25 august 2015
Concursul este adresat doar celor care au o adresa postala de livrare in Romania.
Tragerea la sorti o voi face pe 26 august 2015 si voi anunta castigatorul pe email pana cel tarziu la ora 18:00 in aceeasi zi. Mailul de confirmare si cu adresa de livrare va trebui sa imi fie trimis pana cel tarziu 30 august 2015, ora 10:00 AM. Premiul va fi trimis prin Posta Romana pana cel tarziu 15 septembrie 2015.

Bafta si sa ne mai bucuram de ultimele zile de vacanta!

a Rafflecopter giveaway