Ce parfum as purta la Webstock

Pe 2 octombrie 2015 incepe Webstock. Daca nu stiti ce inseamna Webstock, inseamna ca abia ati intrat in universul online-ului si abia invatati ce inseamna blog, canale de Social Media si asa mai departe. Webstock este cel mai important eveniment al anului dedicat comunitatii online din Romania. Ca sa spun altfel, daca vii la Webstock ai ocazia sa te intalnesti cam cu toti oamenii relevanti din online din Romania, sa socializezi cu bloggeri, sa cunosti companii interesate de comunitati online si sa asculti cele mai inspirationale discursuri.

La fiecare Webstock exista un moment de emotie maxima. O sala intreaga a lacrimat cand Ivan Patzaichin a intrat pe scena si ne-a spus povestea lui in 2013, altadata, in 2014, am plans pentru ca cineva ne-a povestit despre lumea subterana si despre copiii care se nasc si traiesc acolo. La fiecare Webstock sunt momente de maxima energizare. Cand urca pe scena Cabral fie are o zi buna si ne spune ceva frumos, fie ca, ca data trecuta, isi cam varsa nervii pe cei din sala. In orice caz, sunt momente si momente, ce vreau eu sa spun este ca ramai mereu surprins. Eu recunosc ca la fiecare editie astept speakerii care vin cu cifre, cu exemple concrete si imi vin atunci si o gramada de idei pe care sa le aplic imediat dupa Webstock.

Anul acesta se anunta o editie foarte concentrata, exista si o sectiune de premii unde iti poti inscrie proiectul online, mai este timp pana pe 28 august. Te poti inscrie sa participi gratuit ca si blogger, asa voi participa si eu pentru ca m-am inscris de dinainte de concediu si deja am primit confirmarea.

Daca vii la Webstock, ia-ti cartile de vizita la tine, pregateste-te sa te prezinti in 5 secunde pentru ca daca vei sta langa cineva foarte interesant si doresti sa incepi o conversatie, este bine sa profiti de moment.

Pe cei din companiile de orice fel, ii invit sa vina ca sa inteleaga macar in al 12-lea ceas ca online-ul is not a joke si nu inseamna doar statusuri de Facebook la ceas de seara sau de pe marginea piscinei. Mai ales pe cei care detin o companie din zona de ingrijire personala si adresata femeilor le spun ca ar fi bine sa prinda momentul si sa incerce sa descopere cu adevarat blogosfera feminina.

Asadar ne vedem la Webstock, eu inca ma gandesc ce parfum voi purta la aceasta editie.