Beauty story, Fragonard, concurs

Fragonard este o lume fascinanta, este numele unui pictor, este licarirea unui vis parfumat. Despre Fragonard trebuie sa ai capacitatea sa redai in cuvinte senzatiilor unor parfumuri in care se ascund flori, esente pretioase, ganduri, rasaritul de soare deasupra unui camp de flori in Sudul Frantei in zona Grasse. Ati vazut pe Youtube ca oricat am incercat sa fiu concisa sau cat de cat relevanta atunci cand vorbesc despre parfumurile Fragonard, tot nu reusesc sa redau ce imi transmit mie aceste parfumuri si nu numai mie. Cine trece pragul unui magazin Fragonard, ramane marcat pentru intotdeauna de parfumuri florale si insorite. Da, suna ciudat, dar parfumurile Fragonard par a prinde raze de soare, adica daca soarele ar avea miros, probabil ar semana cu ceva din parfumurile Fragonard.

Va reamintesc ca daca doriti sa vedeti ce inseamna lumea Fragonard si nu aveti cum sa plecati pana la Grasse in Franta, va puteti opri in Bucuresti in zona Unirii si veti gasi acest mic univers a la francaise, un magazin de parfumuri pe care nu o sa mai aveti cum sa il ocoliti. Si da, este si un magazin accesibil pentru un buget nu foarte pregatit de shopping, adica veti putea pleca cu un mic capriciu parfumat de fiecare data, fie ca luati un sapun parfumat sau o apa de toaleta.
Pentru ca aniversez 3 ani de BeautyBarometer, am un premiu format din 3 lucruri minunate de la Fragonard: un parfum pentru tine, un parfum pentru camera ta si o inima parfumata din sapun.

Emilie, eau de toilette ( 100 ml) este un parfum floral Fragonard cu note puternice de trandafir si iasomie, violete cu o baza de santal si ambra. Este un parfum care o sa iti aduca aminte mereu cat de frumos este sa primesti un buchet colorat de flori.

Mimosa Diffuseur de parfum este parfumul camerei tale, nu te gandi la clasicele odorizante de camera, nu are nici o legatura.

Sapunul in forma de inima cu aroma de floare de portocal imi place prea mult ca sa il folosesc momentan, eu inca il tin si ma uit la el, il miros si ma intreb cum poti sa faci un sapun care sa arate asa si sa aibe acest parfum. Cum sa folosesti inimioara asta? Dar ma gandesc ca cea care il va castiga, va gasi acel moment de relaxare intr-o baie cu spuma in care primeasca si o inima plina de parfum.

Cele trei produse Fragonard vor aduce un gand parfumat intens din partea mea celei care ma va convinge ca parfumurile Fragonard s-ar putea transforma in cuvinte. Mai mult nu stiu ce sa zic. Scrie un eseu, scrie o poezie, nu stiu, lasa-mi doar ceva in comentariu la acest articol care sa ma convinga ca esti ca si mine prinsa de magia Fragonard. Data limita: 25 martie 2015. Ma voi stradui sa aleg pe cineva pana pe 27 martie 2015 si premiul va fi trimis de catre sponsor.

Spun doar ca acest concurs va fi jurizat doar de mine, cand este vorba de Fragonard sunt subiectiva si extrem de selectiva, pentru ca asa este fiecare produs si fiecare parfum de la aceasta marca.

Multa inspiratie iti urez si abia astept sa ma delectez cu povestile voastre.