Crema Steam Cream din beauty box-ul de la Latestinbeauty.com

Prin februarie va aratam marile mele achizitii si investitii, beauty box-urile din UK si deja am inceput sa folosesc produsele din ele. Cel mai mult mi-a placut cutiuta de la Latestinbeauty.com .
Am ramas impresionata de Steam Cream, o crema….buna la toate, asa se si prezinta aceasta crema. Crema aceasta costa 13 lire, insa pe mine toata cutia si cu celelalte cosmetice si transport m-a ajuns la vreo 20 de lire. Latestinbeauty.com nu  livreaza in Romania, insa eu am luat-o prin intermediul AndreiBabyfashion, un magazin online care aduce la comanda cam orice vrei de pe magazinele online din UK. De pe site-ul propriu http://www.steamcream.co.uk/ se poate comanda aceasta crema la pretul de 12.95 lire cu transport 1.95 lire pentru Europa.

Hai sa va spun despre aceasta crema, este naturala, este ambalata extrem de frumos incat ar merge perfect de cadou. Are o singura reteta si o singura varianta, insa cutiuta poate varia ca design. Se aplica si pe fata, merge si pentru corp, pentru ca e o textura usoara, foarte hidratanta.

Crema e practic un concept de ingrijire, adica un singur produs care are mai multe functii, hidrateaza pielea, o calmeaza si patrunde in piele foarte bine. Cei care o produc spun ca folosesc o metoda unica de combinare a ingredientelor prin abur “steam”, astfel incat nu se folosesc tehnicile clasice de emulsionare. Chiar nu stiam ca se poate proceda si asa.

Ingredientele sunt extrem de bine prezentate tot pe site, asa ca imi permit sa va copiez de acolo ca sa nu inventez eu acum apa calda:


 Sunt toate ingredientele de baza din cosmeticele normale si bio, insa in aceasta crema sunt toate – si ulei de migdale si cel de jojoba, si unt de cacao si ulei de esential de lavanda…..asa ca de aici vine multifunctionalitatea ei.

Eu o folosesc destul de des si pe fata, gat, coate, picioare, de vreo luna si este intr-adevar usoara, hidratanta si patrunde bine de in piele. Imi place mult si cutia, parca e o cutie de bijuterii sau decorativa.

Dupa 1monthTest eu ii dau nota Very Good, ma impiedica sa ii dau Excellent mirosul mult prea de ceai, sa zic asa, imi plac mie cremele bio si naturale, insa nici asa, am nevoie si de acel parfum mai feminin. Si ma incomodeaza si cutia, e frumoasa, insa nu e foarte practica . Insa continutul si calitatea texturii sunt intr-adevar de un nivel super.