Lectia de beauty de la Lidl

Dragele mele, lectia de beauty este pentru celelalte lanturi de magazine, nu pentru noi, consumatoarele. Noi doar trebuie sa ne bucuram de oferta.
Se tot zice de Lidl ca e magazin de oameni mai cu putin buget de cumparaturi…insa nu stiu cum se face, acum cateva saptamani blogosfera de beauty comenta aprig parfumurile de la Lidl, frantuzoaicele comentau cu foc asemanarea parfumurilor Lidl cu parfumuri celebre frantuzesti , acum sigur o sa ne concentram atentia pe oferta de la Lidl care tocmai a inceput. Au lansat produse noi din marca Cien, marca proprie Lidl. Lorena a si scris primul articol si a anuntat de ieri aceasta lansare, numai eu nu intelegeam ideea. Acum de dimineata am inteles. Lorena, multumesc de pont :).

Ce imi place si mai mult este ca pe langa cosmetice, Lidl aduce si o oferta suplimentara de haine, putine si dragute si taman piesele acelea de zi cu zi de care orice femeie are nevoie. Si dupa ce am luat de la ei si unul din parfumurile mult comentate si o serie de haine, tricouri lungi si leggins, m-am convins, calitatea  e buna, nu mediocra, produsele sunt ok si merita atentia. De leggins am fost placut impresionata pentru ca sunt facuti cu putina croiala, nu pur si simplu trasi pe elastic si gata. In plus cand am cumparat am riscat sume mici, pe parfum am dat 19 lei, pe leggins vreo 12….deci tentatia de a incerca a fost cu atat mai mare, iar dupa confirmare, e clar ca o sa mai cumpar. Fusta din imagine este 29.99 de lei…si e taman buna pentru munca de birou.

De ce am spus ca Lidl da o lectie? Pentru ca in perioada asta cand toata lumea inca se lamenteaza cu criza, costuri, etc etc…ei gasesc o solutie…se adreseaza femeilor, ca tot zice orice studiu de marketing ca femeia este principalul cumparator din magazinele de tip supermarket si le arata respect si un pic de complicitate….adica stiu si cei de la Lidl ca o femeie scoate greu acum din buzunar niste bani sa isi ia o haina sau un produs cosmetic. Insa Lidl stie ca orice femeie ARE NEVOIE sa isi cumpere ceva pentru ea…si bun, Lidl nu isi permite sa puna pe raft un parfum  de marca cu 20% reducere, ci un parfum la 20 de lei, nu are cum sa ii aduca o super crema cu o reducere de 20%, dar ii aduce un unt de corp cu 20 de lei.

Saptamana asta ajung sigur in Lidl pentru ca vreau neaparat sa iau ceva din produsele noi Cien si mai ales si ceva de imbracat :). Sunt foarte curioasa cate review-uri pe Cien vor fi in urmatoarele saptamani. Si draga Lidl, asteptam sa vii si cu o provocare pentru blogosfera de beauty, oricum deja simpatizam produsele Lidl :).