Marionnaud Nature, Unt de corp cu cirese de pamant , 7daysTest

Dupa ce v-am povestit despre noua gama Marionnaud Nature, am avut si surpriza placuta de la cei de la Marionnaud sa primesc pentru testat untul de corp cu cirese de pamant si le multumesc inca o data.

Surpriza cea mai mare am avut-o cand am cercetat un pic lista de ingrediente si am descoperit ca acest produs nu are parabeni, din punctul asta de vedere eu cred ca Marionnaud nu a profitat de toate atuurile acestor produse si sa puna si pe ambalaj si in comunicare acest mesaj, ca produsele nu contin parabeni, acolo unde e cazul, nu stiu daca toata gama e asa, dar macar la produsele cu acest atu.

Si prima data am remarcat termenul extrem de scurt de folosire, 6 luni din momentul in care e deschisa cutia, abea apoi am vazut ca scrie acolo mic Paraben free. Of, si comunicarea asta…., uneori avem produse asa bune si nu stim asta pentru ca nu ne spune producatorul destul de emfazat ce trebuie. Primele zile de folosire eu nu am remarcat asta, m-am uitat pe ingrediente prima data foarte rapid.

Bun, sa nu mai fiu atat de critica, si sa spun ca produsul primeste din partea mea nota Very Good dupa un 7daysTest. Il voi folosi pana la ultima picatura timp de 6 luni.
Textura este exact ca  de frisca usoara, asa cum se numeste si produsul, traducerea in romana “unt de corp” este ce avem si noi, insa corect ar fi fost “frisca pentru corp”, insa suna cam….gastronomic. Se absoarbe foarte repede si efectul de hidratare este de lunga durata, se simte si in cursul zilei dupa 2-3 ore de aplicare. M-am dat dimineata pe maini pana la umeri si la birou, dupa pranz, imi simteam inca pielea hidratata si mirosul cremei se pastra pe piele.

Cireasa de pamant sau Physalis-ul este ingredientul care da si numele acestui produs si am aflat ca e o planta mai degraba ornamentala, insa mirosul este special. Are ceva din mai multe parfumuri, are ceva din Air du Temps Nina Ricci, , din Her de Gianfranco Ferre, e un parfum parca “uscat”, pudrat, neasteptat pentru textura pufoasa care anunta parca si un parfum mai dulce….insa nu e cazul. Pana acum eu nu am mai folosit produse cosmetice cu acest extract.