Beauty story, Magnifique Skin, concurs

Magnifique Skin mi-a dat ocazia sa descopar produse dermatocosmetice de care m-am atasat foarte tare, brandurile ACM si Lysaskin mi-au adus multe surprize placute prin produse care m-au salvat din diverse situatii. Asadar neaparat trebuia ca pentru aniversarea blogului sa va aduc o surpriza de la Magnifique Skin.

Detalii despre produsele  care intra in concurs gasiti in filmul de pe canalul meu de Youtube:

Concursul este adresat celor care apreciaza cu adevarat gamele de produse dermatocosmetice. Pana pe data de 27 martie 2015, as vrea sa imi spui care sunt produsele dermatocosmetice pe care le folosesti in acest moment si de ce consideri ca sunt o optiune mai buna fata de produsele cosmetice clasice. Scrie detaliat, argumentat, ce beneficii ai de pe urma produselor dermatocosmetice si cum crezi ca te vor ajuta sa iti pastrezi un ten sanatos, Nu trebuie neaparat sa pomenesti produsele de la Magnifique Skin daca nu le folosesti, scrie exact despre ce dermatocosmetice folosesti.

Impreuna cu Cosmina de la Cossa’s Blog si cu Maria Mirabela de la Cherie Belle Marie voi alege cel mai argumentat raspuns pana cel tarziu pe 30 martie 2015.

Castigatoarea va primi un set de produse Magnifique Skin format din 6 produse:
– 2 produse Atolys: gel de curatare si lotiune hidratanta Atolys;
–  4 produse Novophane: sampon energizant, lotiune contra caderii parului, gelule ( supliment alimentar) si crema pentru unghii.

Premiul va fi expediat castigatoarei de catre sponsor.