Dior, noi dorinte pornind de la samples

Anul acesta v-am scris destul de des despre Dior si incet incet recunosc ca unele produse mi-au devenit extrem de dragi. Da, unele chiar imi plac mai mult decat produsele de la marca cealalta, o stiti, incepe cu G si ma ameteste cu Shalimar. In acelasi timp, ma stiti cat sunt de suspicioasa uneori si ca incerc sa nu ma las dusa de pasiune. In cazul asta, apelez cu incredere la “banca” mea de samples. Ca si paranteza, promit sa va scriu curand un nou articol despre samples, esantioane, de ce le adun, cum fac rost de ele si de ce ma ajuta atat de mult sa fac noi si noi achizitii. Am mai scris articole pe aceasta tema, folositi casuta de cautare de pe blog, din partea de sus, si o sa mai gasiti articole pe tema esantioanelor si de ce sunt asa utile pentru mine.

dior-nudeskin-machiaj-samples-diorconcealer-beautybarometer2016-10

dior-nudeskin-machiaj-samples-diorconcealer-beautybarometer2016-12

Cu fondurile de ten Dior am avut mereu o relatie buna, insa fondul de ten Nude Air, Serum de Teint m-a facut sa zic ca trebuie sa il includ rapid pe lista de investitii. Am testat si alte fonduri de ten ce merg pe acelasi principiu, adica usoare, pe ideea de ser, ambalaj cu pipeta si impresiile nu au fost prea stralucite. Da, cel de la Babor este si acum in uz si imi place mult, insa nu gaseam nimic sa ma mai surprinda. Am mai incercat Lancome Miracle Air de Teint, mi s-a parut prea subtire si fara efect, nu ca as avea nevoie de acoperire, dar asteptam acel efect de ten diafan si la mine nu a iesit. Am avut mostre din Youth Liberator Serum Foundation de la YSL, imi place, insa nu m-a facut sa zic “am nevoie de el”. Insa dupa prima aplicare de Nude Air Serum de Teint Dior am vazut ca apare acel efect pe care eu il caut la un fond de ten. Adica ten diafan, acoperire usoara, neperceptibila, se “lucreaza” tare usor, adica nu trebuie sa fii o maestra in make-up ca sa iti reuseasca. Concluzie: in 2017 il voi cumpara in format full size, momentan analizez preturile, ofertele.

Ani de zile nu am folosit corector, insa cand am inceput sa folosesc cam acum 2-3 ani, am avut niste pretentii destul de mari. Sa fie si fluid, sa fie si usor de suportat pentru mine, sa nu se adune in riduri, in fine, am avut cateva luni in care am incercat cam 10 concealere si din zona de highend si mass market. Touche Eclat de la YSL este Touche Eclat, nu incape discutie, dar mai voiam ceva. Crema corectoare de la Academie pentru zona ochilor mi-a ridicat stacheta si mai sus. Cat am facut sesiunile de personal shopper la Debenhams in vara, am savurat produsele de machiaj Dior si le-am incercat pe indelete. Mostrele de la Diorskin Star Concealer, nuanta 02 Beige, au setat rapid alt produs Dior care trebuie sa intre in trusa mea de machiaj.

Dior m-a surprins tare placut cu tot ce a insemnat noutate in machiaj. Cred ca este printre putinele branduri de lux care a mers liniar pe calitate, adica nu a taiat din calitate pentru a se adapta la piete noi si pentru a atrage alta zona de consumatori, cel putin pe machiaj nu am ce sa comentez negativ. Cred ca este evident ca multe marci, inclusiv Guerlain, a scos linii mai low putin, pentru a atrage clienti noi, cliente foarte tinere si pentru a genera acea dorinta de a cumpara. La Dior nu am remarcat asta, nici macar la acea teribila colectie de rujuri in nuante ciudate, colectia Edgy, pe care dupa ce le-am swatch-uit am vazut clar ca este din nou tot vorba de high end si nu de un experiment de a atrage fetele innebunite de buze negre-albastre.

dior-nudeskin-machiaj-samples-diorconcealer-beautybarometer2016-3

Despre Dream Skin va spuneam tot pe blog ca mi se pare un produs de capriciu. Da, este. Dar de-a lungul acestui an, au fost multe situatii cand Dream Skin a fost sa zic acel factor de iluminare al tenului cand altceva nu ma mai ajuta si cand nu aveam chef sa ma incarc de corector, fonduri de ten cu grad mare de acoperire, iluminatoare etc. Multe zile ca si machiaj, am folosit Dream Skin, putina pudra usoara Meteorites de la Guerlain si un ruj usor, gen gloss-ul Dior – Dior Addict Fluid Stick – si aproape ca reuseam sa conving ca nu as fi machiata, ci doar mai odihnita.

Ladies, estimez ca pe 2017 vor fi multe achizitii Dior pe extrasele mele de cont, sper doar sa am suficient timp sa va scriu despre toate.

Voua ce va place de la Dior?