Beauty Swap by BeautyBarometer, editia a 6-a, din nou alaturi de Marionnaud

Beauty Swap by BeautyBarometer, editia a 6-a, din nou alaturi de Marionnaud, s-a intamplat pe 13 decembrie si a fost in sfarsit o editie la care si eu am fost ceva mai relaxata. Culmea ca era si marti si 13, dar a fost cu noroc. E minunat sa organizezi un eveniment, insa la fiecare editie sunt multe detalii de pregatit, de confirmat, si nu am reusit mereu sa ma bucur efectiv de schimbul de cosmetice. Pentru ca swap-ul are la baza schimbul de cosmetice ,ma bucur de fiecare data sa le vad pe fete venind frenetice si gata sa negocieze deal-uri interesante.

Editia de final de an a fost in format ceva mai restrans si am stat efectiv la gura sobei, de fapt a semineului de la Infinitea, am povestit si am schimbat cosmetice. Un decor superb ne-a fost pregatit acolo, iar Marionnaud a completat atmosfera de basm cu produsele de machiaj din colectia de Craciun. Poate Marionnaud nu are efervescenta aceea pe care o cautati intr-un magazin de cosmetice, insa are mereu o ordine si un chic care iti dau un sentiment de tihna, parca nimeni nu te grabeste si ai placerea cumparaturilor. Ce imi place la fiecare colectie de Craciun este felul in care este gandita. Paletele de machiaj sunt de o calitate ce egaleaza produsele high end, ambalajele elegante, chiar le-am admirat si recunosc, eu deja am o comanda online pe drum cu una dintre paletele testate la eveniment. Sunt multe noutati la Marionnaud, veti gasi si paletele de machiaj MakeUp Revolution, pe care stiu ca de obicei le comandati din afara sau din tot felul de surse.

Nu am nimic glamour sa va povestesc de acest eveniment, a fost pur si simplu un moment de respiro pentru toate fetele care am fost acolo. Pentru fiecare,  2016 a fost un an cu multa munca si doua ore de tihna au fost asa de binevenite inca am plecat cu un sentiment tare bun de la acest swap. Ascultam muzica de Craciun, gustam din prajiturele si din ceaiurile fenomenale de la Infinitea si… pur si simplu ne bucuram de mica noastra nebunie: parfumuri, machiaj, creme etc. Daca doriti sa vedeti si pozele lor si impresiile invitatelor, urmariti pe canalele de social media hashtag-urile #beautyswapbybeautybarometer #bsbb6 #beautybarometerevents, s-au postat multe poze chiar direct la eveniment.

beautyswapbybeautybarometer-editia6-pozerawscientist-eventbeautyblogger-decembrie2016-46

Si pentru ca inca sunt intrebata de ce organizez aceste evenimente de swap o sa reiau raspunsul meu. Cele care suntem foarte pasionate de cosmetice, acumulam uneori si multe produse pe care le incercam o data, de doua ori si…. renuntam la ele sau nu mai avem timp sa le folosim, pentru ca apar alte tentatii. Evenimentele de swap ne permit sa lasam frumusetea sa circule, ca sa zic asa.  Un parfum pe care nu il mai consider eu interesant pentru mine, poate fi pe lista de dorinte a cuiva ( asa este Beatrice?) si atunci ii dau ocazia altcuiva sa se bucure de un produs si sa si scrie pe blog despre el.  Decat sa ramana uitat acel produs, mai bine ajunge la cineva care chiar s-ar bucura de el. Este si un moment de generozitate, pentru ca multe dintre noi doneaza pur si simplu produse fara sa ceara ceva in schimb si asta mi se pare super frumos. Bloggeritele de beauty se impart de obicei intre job si pasiunea lor, blogul de beauty, plus alte lucruri firesti din viata. Greu reusim sa ne intalnim si sa ne simtim relaxate noi cu noi. Chiar si la evenimentele clasice de beauty, suntem pe fuga, intr-o pauza de la job sau intre doua lucruri, greu reusim sa gasim niste minute sa stam de vorba. La swap de obicei se sta pana tarziu de vorba, se leaga prietenii, se descopera cine e in spatele acelui blog, se fac confesiuni, se rade, ne emotionam si ne dam seama ca avem nevoie sa comunicam si fata in fata.

Pozele au fost realizate de Irina pe care sigur o cunoasteti de pe blogul Rawscientist, ea are si un canal de Youtube la care va invit sa va abonati. Pe Irina o urmaresc cu mare placere de cateva luni, iar la capitolul poze are talent, vede niste chestii pe care chiar trebuie sa fii nascut sa le vezi. Totodata in acea lumina calda si de ambianta de la Infinitea, putini fotografi s-ar avanta sa faca poze. Dupa ce Irina ne-a trimis pozele, toate invitatele spuneam “wow” si “wow”.

beautyswapbybeautybarometer-editia6-pozerawscientist-eventbeautyblogger-decembrie2016-28

beautyswapbybeautybarometer-editia6-pozerawscientist-eventbeautyblogger-decembrie2016-18

Voi posta si un album pe pagina mea de Facebook unde o sa postez pozele, ca sa va fie mai usor sa le vedeti.

Multumesc, Marionnaud, inca o data pentru ajutor si felicitari Infinitea pentru spatiul de poveste!

Va las si link-ul de Live-ul realizat direct de la eveniment: