Lulubox Iunie

De cand nu am mai scris despre Lulubox? sa fie ceva vreme. Ei iata ca acum am avut un mare motiv sa scriu despre acest beauty box care a fost si primul beauty box cumparat ( e drept prima si prima data  am cumparat Stylebox care a disparut cam la a 3-a sau a 4-a editie si care deja de la a doua cutie nu se anunta prea cu succes, Lulubox e primul beauty box adevarat si cu continuitate pe care l-am cumparat).

Lulubox a lansat pe Facebook o provocare catre fani, trebuia sa ghicesti brandul care a avut cel mai mare succes in cutiuta lor si care va lansa cu Lulubox o editie de cutiuta mai speciala in iunie….am ghicit, era vorba despre Guerlain si iata-ma fericita posesoare a unei cutiute Lulubox plina de minuni Guerlain. Vor mai pregati astfel de surprize, asa ca e bine sa le urmariti pagina.

Cutiuta aceasta e chiar superba si tinand cont ca eu sunt o mare admiratoare a produselor Guerlain, e clar ca sunt subiectiva….as mai cumpara inca 3 cutiute din aceasta editie sa imi fac stoc din aceste produse, e drept in format esantion.

Haideti sa descoperim cutiuta impreuna:

Deja cand am deschis capacul se simtea bine mirosul parfumului recent lansat, la Petite Robe Noire…

Si inauntru am descoperit 7 esantioane – 2 de parfum – La Petite Robe Noire, 3 esantioane de skincare Super Aqua Serum si 2 esantioane ale fondului de ten Parure de Lumiere. In plus, am primit si o bucatica mica de panza impregnata cu mirosul parfumului La Petite Robe Noire cum am primit candva de la Sephora cand se lansa parfumul….atunci nu am fost incantata pentru ca in comunicarea lor anuntau ca te asteapta in magazin pentru o mostra, nu pentru o bucatica de panza parfumata.

Multumesc, Lulubox, inca o data ca ati facut acest concurs si ca m-ati ales printre castigatoare!