Eucerin Hyaluron Filler si revista Avantaje de iunie

Crema Hyaluron Filler de la Eucerin intrase pe lista mea pentru review-uri de vreo saptamana, am tot amanat sa scriu despre acest produs, dar ieri am cumparat revista Avantaje, editia de iunie si am avut o surpriza placuta: are cadou exact aceasta crema, in format travel.

Folosesc crema de vreo 10 zile, alternativ cu o crema hidratanta de la La Roche Posay, despre care va trebui sa scriu curand. Am cumparat odata un beauty box care continea aceasta crema si a fost o ocazie buna sa fac cunostinta cu brandul Eucerin, pe care l-am mai folosit ocazional acum vreo 4-5 ani.

Ce imi place la aceasta crema de la Eucerin este ca hidrateaza foarte bine, este placuta ca si textura, nu are miros, intra repede in piele , eu aplic o cantitate cam mare, avand tenul cu tendinta de deshidratare.
Dupa cateva zile de folosire 7daysTest ii dau insa doar nota Good pentru ca nu simt inca sa faca ceva peste asteptari, e o crema buna de zi, nu sunt insa convinsa daca o voi cumpara in format full size. Avand acum inca un borcanel facut cadou de revista Avantaje, ma voi putea convinge mai bine si va promit ca o sa revin si dupa o luna cu o noua evaluare.

Despre revista, pot sa va spun ca am descoperit niste super retete de mancare :)) pe langa articolele de beauty.

O mica “adaugire”: revista costa 10 lei :).