I love…

Am realizat ca am uitat sa va spun ca am descoperit cu foarte mare placere marca de cosmetice I love… abia cand am terminat gelul de dus cu aroma de ciocolata si menta – Minty Choco Chip. Mi se mai intampla uneori sa imi dau seama ca nu scriu despre multe produse care imi plac abia cand le termin. Pana la urma e o chestie buna, cand flaconul e gol imi dau seama si mai bine cat de mult mi-a placut un produs. Bine ca am prins sa fac poze cand inca era plin.


Rar termin un gel de dus in mai putin de o luna, dar acesta a fost favoritul familiei si… pana si prietemii m-au rugat sa le imprumut un pic intr-un recipient de tip travel pentru ca nu gaseau fix aroma asta in magazin. Asadar mai e nevoie sa va spun cat de mult ne-a placut? Suntem deja un grup de fani in familie, doar pisica nu il agreeaza.

Vestea buna este ca noutatile de la I Love… se gasesc acum si in hypermarketuri ( am vazut la Auchan in mall Afi Cotroceni), dar si in magazine online.

Produsele I love… au intrat deja la rubrica de produse favorite, care nu vor mai lipsi de acum de pe raftul din baie. Aromele sunt atat de autentice inca pe gelul acesta de dus eu as fi scris “Atentie, nu este comestibil!”

Noutatile I Love… s-au lansat la inceputul lunii iunie si sper sa va incante si pe voi. Mai adaug ca preturile sunt foarte accesibile ( se invart in jurul a 20 de lei la capitolul creme de corp si scrub-uri) si ambalajele sunt generoase.