Guerlain My Super Tips preview

My Super Tips, Guerlain, este o noua colectie de skincare pe care cred ca Guerlain a tintit-o catre publicul tanar sau pentru cei care doresc sa incerce Guerlain pentru prima data. My Super Tips doreste sa aduca un fel de mici eroi pe masuta de toaleta a femeii contemporane care are nevoie de produse simple si care tintesc eficient o anume problema a tenului. Am avut ocazia sa vad produsele in premiera si va anunt ca si la noi in parfumerii vor aparea extrem de curand, din mai. In Sephora, Douglas, Marionnaud si Debenhams va veti putea bucura cu noua colectie si am si o veste buna, vor fi produse accesibile, pretul este de 29 de euro pentru fiecare produs, deci aproximativ 150 de lei.

Haideti sa cunoastem rapid si pe rand pe fiecare mic erou din colectia My Super Tips. Flacoanele colorate va dau practic un prim input despre ce stie sa faca fiecare dupa culoare. Am pozat si lista de ingrediente de pe cutia fiecarui produs ca sa va ajute sa va lamuriti putin si asupra formulelor. Fiecare tub are 15 ml de produs, as zice o marime mai degraba travel size, dar suficienta pentru un produs pe care il folosim punctual pentru anumite probleme ale tenului.

guerlain-mysupertips-radianceinaflash-ingredients2016-beautybarometer

Radiance in a Flash, produs care aduce un plus de luminozitate pe ten. Se aplica peste crema de zi si pentru efect maxim Guerlain recomanda sa incepem aplicarea de la barbie spre frunte.

guerlainstopspot

Stop Spot, cu o mostenire generoasa din partea vestitei creme Camphreea, produs cult Guerlain, este ideal pentru imperfectiuni de orice natura.

guerlainmidnightsecret

Midnight Secret va putea fi secretul unui ten stralucitor dupa o noapte in care am dormit putin. Se aplica ca si o crema de noapte.

guerlainsuperlips

Super Lips este eroul My Super Tips dedicat buzelor. Va spun ca l-am incercat si mi se pare delicios, textura pare a fi ca a mierii de albine si este extrem de placuta pentru buze.

guerlaincremesos

Creme SOS este crema dedicata zonelor cu roseata sau extrem de deshidratate, calmeaza si relaxeaza tenul dupa expunere la soare, vant sau alti factori externi agresivi.

Pe lista mea de dorinte a intra Super Lips si Radiance in a Flash, abia astept sa apara in parfumerii.

guerlain-mysupertips-beautybarometer2016

DSC_0006_393