Happy Monday (57)

Cri, cri, cri, toamna gri… Asta e toamna, mesdames et messieurs,  a inceput cu frig, cu ploaie rece. Este un Happy Monday cam rece. Noi incepem cu haine groase, sosete flausate si pachete cu servetele in plus. Am deja o stare un pic confuza, legata mai ales de faptul ca ma trezesc pe la 7 si e cam intuneric. Nu imi place cand dimineata este intuneric, de asta visez sa traiesc intr-o tara unde Soarele sa rasara mereu pe la 6 si un pic, astfel incat pe la 7 sa fie deja o dimineata plina de lumina.

Vorbind de asta, va reamintesc ca pe Youtube am un clip nou in care va mint ca am gasit o crema ideala. Va mint cu gratie si cu argumente. Si tot acolo vorbesc de beneficiile Soarelui. Soarele chiar este un miracol daca este dozat asa cum trebuie. Cred ca marea greseala a noastra, ca oameni, este ca nu stim unde sa ne oprim si de unde sa incepem. Consumam multa apa, ardem prea mult combustibil si ne expunem la Soare exact cand nu trebuie. SPF-ul nu este un scut miraculos care nu va lasa razele UVA si UVB sa isi faca de cap. Si sa nu uitam ca SPF-ul este un usor iritant si folosit in exces nu mai face tot atat de mult bine.

Ii explicam fiului meu care e treaba cu clima temperata si de ce noi avem 4 anotimpuri. Si ma intreba de ce nu putem avea doua primavara si vara. Ce am remarcat este ca oricat de multe lucruri avem, tot avem senzatia ca nu le avem pe cele care trebuie. Avem 4 anotimpuri, dar vrem doar doua. Cam acelasi lucru patesc eu cand vad poze cu pisici pe Instagram, desi am doua pufosenii superbe, parca as mai vrea vreo 2-3-4, nu stiu exact.

Gandul de azi: nu trebuie sa fie mult, ci sa fie bun.