Sephora #WaterPower

Sephora #WaterPower mi se pare genul de proiect care schimba un pic ecuatia Sephora. De cand sunt clienta Sephora – acum realizez ca sunt peste 10 ani – priveam aceasta parfumerie ca find locul dedicat shopping-ului de parfum si make up. Bref, c’est tout. Inca de acum vreo 4 ani am remarcat aparitia pe rafturi a diverse marci mai concentrate pe partea de skincare decat pe makeup si am fost incantata.

#WaterPower este un fel de concept nou care merge pe ideea de hidratare. Cred ca o sa devina un fel de motto al meu, daca hidratare nu e, nimic nu e. Ideea e ca daca un ten nu este hidratat, poti aplica pe el orice ca tot nu va arata bine. Podusele de hidratare trebuie sa fie adaptate la ceea ce esti ca si tip de ten, ca si problematica si as spune ca si varsta. Stiu ca mereu se spune ca tipul de ten nu are legatura cu varsta, insa va pot confirma ca intr-un fel se comporta un ten deshidratat la 20 fata de 40.  Daca la 20 de ani e suficient sa folosesti un facial mist ca sa rehidratezi tenul sau un Quick Hydra Pen cum este cel de la Neige, la 40 de ani trebuie ca dimineata si seara sa ai un ritual mai lent si disciplinat pentru ca tenul sa isi refaca hidratarea. Fireste, nu uitam de hidratarea din interior, insa epiderma merita mereu reimprospatata.

Am primit un kit din partea celor de la Sephora cu samples & minis din produsele ceva mai noi sau foarte indicate pe zona de hidratare.

Belif The True Cream Moisturizing Bomb a fost o crema pe care deja o stiam bine, mai am prietene care s-au atasat de acest produs.  Am acum insa din aceasta gama si un cleanser si niste samples din ambele forme de crema.

Tiger Grass Color Correcting Treatment cu SPF 30 se bazeaza pe extractul de centella asiatica/iarba tigrului care este cunoscuta de sute ani ca si o planta ce calmeaza roseata si inflamatii. Momentan sunt putin in dubii, crema are extrem de multe ingrediente bune, insa are si cateva lucruri care ma pun pe ganduri, cum ar fi uleiurie esentiale – ce sunt cunoscute ca si iritanti, precum si alcoolul este prezent pe la mijlocul listei de ingrediente. Totodata o crema cu SPF atat de performanta o vad mai greu intr-un borcan, ar trebui mai degraba sa fie intr-un tub. Este in mod evident un produs foarte popular, cu succes, voi vedea si eu cum o simt pe ten.

m-a atras tare mult, este genul de produs nomad, de purtat mereu la tine. Se poate aplica si peste make-up pe zonele unde stii ca te deshidratezi mai repede. Este primul produs pe care l-am desfacut si l-am si folosit.

TonyMoly este deja de peste un an de zile un brand tare iubit si de mine, am deja produse pe care le folosesc de la ei si recunosc ca acele creme cu ambalaj in forma de cap de pisica ma atrag foarte tare.

Din brandurile dedicate ingrijirii tenului de la Sephora ce ati folosit pana acum? Va place si brandurile asiatice?