Kiehl’s Daily Reviving Concentrate, preview

Kiekl’s este printre marcile de cosmetice care de la prima intalnire te face sa incepi sa vrei sa inveti mai multe despre ingrijirea tenului. Filozofia farmacistului care a creat produsele Kiehl’s a fost extrem de simpla, sa creezi ceva care sa ajute cu adevarat omul, sa faci mereu un bine celor din jur si sa fii constient de impactul tau asupra mediului. Si sa fii constient de ceea ce esti ca om, poate nu intamplator  in fiecare magazin Kiehl’s te intampina Mr. Bones, un schelet uman, fie ca atare, fie in pozele de prin magazne. El are clar un rol de a te amuza, insa si de a te gandi ca pana la urma cel care este farmacist si iti face recomandari de produse cosmetice, trebuie sa stie despre corpul uman cam tot, nu doar ce este la suprafata.

In vara aceasta, am primit o surpriza frumoasa din partea Kiehl’s Romania, un ulei facial cu multe ingrediente pretioase, ghimbirul mi-a atras instant atentia, Daily Reviving Concentrate. Pielea fetei chiar are nevoie de asemenea produse, de tip ser uleios, pentru ca la suprafata pielii exista acel strat de sebum natural care interactioneaza foarte bine cu aceste texturi si se creeaza o armonie benefica pentru ten.

kiehls-daily-reviving-concentrate-uleifacial-ser-review-beautybarometer2015 (9)

In ingrediente vad multe uleiuri vegetale, incepand de la cel de floarea soarelui, coriandru, grapefruit, portocala pana la cel de ghimbir si vad si extract de acerola. Cred ca va este simplu de concluzionat ca este un cocktail tare hranitor pentru un ten obosit. Tenul obosit este in primul rand tenul omului care sta in mari aglomeratii urbane, unde noxele din atmosfera vin sa agreseze tenul, unde cafeaua este mereu bauta in exces si unde fast-food-ul revine cam des in meniu. Daca ai bifat vreunul din cele 3 pacate urbane mentionate in fraza anterioara, este timpul sa intri fie la Kiehl’s in Afi Cotroceni, fie la Kiehls’s in Baneasa Mall, unul dintre cele doua magazine Kiehl’s din Romania, sa ceri un diagnostic, se face gratuit, si sa accepti sa primesti  mostrele cu produsele care ti se recomanda.

kiehls-daily-reviving-concentrate-uleifacial-ser-review-beautybarometer2015 (3)

Eu ma bucur tare mult sa merg la Kiehl’s din Cotroceni in mod special. pentru ca merg acolo la Ruxandra, o persoana cu o mare experienta in skincare. Este o optiune personala si o legatura care deja s-a format in mintea mea de multa vreme, insa vreau sa va spun ca toti consultantii din magazinele Kiehl’s sunt foarte instruiti, amabili si pregatiti sa va asculte. Imi place ca la Kiehl’s in magazine atmosfera este de a impartasi informatie si de a da suport sa iti identifici atuurile tenului, dar si probleme tenului tau.

kiehls-daily-reviving-concentrate-uleifacial-ser-review-beautybarometer2015 (10)

Pentru ca vine vorba si de preturi, o sa va spun ca preturile produselor Kiehl’s sunt comparabile cu cele ale dermatocosmeticelor din farmacii, exista insa si formate mici pentru anumite produse, asadar si cu bugete de sub 100 de lei puteti face cumparaturi la Kiehl’s. Ce este minunat si foarte flatant pentru cumparator este ca faptul ca primesti esantioane la ceea ce iti doresti sa incerci, filozofia Kiehl’s este foarte umana, ei inteleg ca orice consumator vrea sa vada intai acasa cum este un produs, nu neaparat la standul de testere. Alt lucru minunat este felul in care sunt ambalate produsele si programul de reciclare. Poti aduce produsele consumate de la Kiehl’s si intri intr-un sistem de fidelizare al clientilor.

Vizitele mele la Kiehl’s sunt mereu placute, de fiecare data invat ceva, asa ca fie si numai pentru asta, eu imi dau mereu intalnire cu Mr. Bones.

#kiehlsromania #bonesie

A photo posted by Ana-Maria Tatucu (@beautybarometer) on