Sisley flash makeup session la Sephora

 

Sisley Paris este o marca frantuzeasca de elita, de fitocosmetice si pentru care eu am o admiratie si un respect profund. Stiti deja de mai multa vreme, daca imi cititi blogul, ca in materie de cosmetice consider ca Sisley este un fel de apogeu. Sisley are toate ingredientele unei game unice – cercetarea are prioritate in fata business-ului, afacerea este detinuta de familia d’Ornano ( Hubert si Isabelle) si ingredientele sunt cautate peste tot in lume pentru a fi nu cele mai bune, ci perfecte.


Va mai spun doar ca bunicul lui Hubert d’Ornano, Hubert fiind cel care a pus bazele Sisley, a fost unul dintre fondatorii marcii Lancome. Si Hubert si Isabelle d’Ornano provin din familii cu origine nobila si care au avut acces la o educatie desavarsita. Ei nu vrut niciodata sa listeze compania la bursa, tocmai pentru a se concentra pe calitatea si pe nivelul unic al produselor. Sisley are un succes enorm in toata lumea si desi este un brand scump, in Asia sau US se creeaza uneori liste de asteptare inainte de lansarea noutatilor.

Sa revin acum ceva mai aproape si in realitatea noastra, Sisley se gaseste in exclusivitate in magazinele Sephora si eu descopar treptat produsele si mi le pun pe propria mea lista de asteptare la capitolul investitii. Din pacate, in Romania, Sisley este mai putin cunoscut si nici nu este atat de comunicat ca si brand. Eu urmaresc tot ce se intampla ca si eveniment, ca si promotii, va pot spune ca in permanenta la cumparare de produse Sisley primiti automat esantioane si mini-size-uri care sa va ajute sa descoperiti gama. Eu apreciez acest lucru, sunt marci de high-end care nu ofera aceasta posibilitate de testare suplimentara.

Am asteptat cu nerabdare si o sesiune de skincare si flash make-up Sisley, m-am reintalnit cu Ruxandra si Beti, cele doua consultante Sisley de la Sephora Romania. Ruxandra m-a machiat si mi-a povestit experienta ei cu Sisley si ce inseamna pentru ea, care are experienta cu atatea produse de high-end, lucrul cu produsele Sisley. Pe ea Sisley a facut-o sa inteleaga perfect ce inseamna un brand de lux si ce rezultate poate avea. Hai sa vedem ce magie a facut ea in nici 20 de minute cat a durat efectiv partea de mic tratament facial si make-up, pentru ca inca 30 de minute noi am stat de vorba despre Sisley.

Inainte de sedinta, am studiat atent produsele si texturile. Uleiul Sisley Rose Noire este pur si simplu greu de explicat, mergeti la Sephora, aplicati o picatura pe mana si…. inchideti ochii. Intra in piele ca prin minune si ramane senzatia de petale de trandafiri, si la nivel olfactiv si tactil.

Am descoperit si noul fond de ten Sisley, Phyto-Teint Expert, un fond de ten cu rezistenta de durata si acoperire medie spre foarte puternica, depinde de cum este aplicat.

Tenul meu doar cu fond de ten:

Machiajul final a la Ruxi, imi place cum a combinat auriu si mov in machiajul ochilor:

Daca o vedeti pe Ruxandra, in magazinele Sephora, nu ezitati sa o intrebati despre Sisley… cu siguranta se va bucura si tu vei descoperi niste produse de vis.

Am plecat din magazin si parfumata cu 3 dintre parfumurile Sisley, Eau du Soir, Soir de Lune si Eau de Sisley no. 3.... si va scriu invaluita in aceste parfumuri plasate fiecare pe o portiune din bratele mele….tastatura deja miroase si ea a Sisley. Ruxi, ai avut dreptate, Eau de Sisley no. 3 este un parfum versatil si vibrant.

Va place ce ati
citit? Urmariti-ma si pe Facebook, Twitter, Instagram sau Pinterest.