3 barbati, 3 parfumuri

Si astazi o sa vorbim despre barbati si mai ales despre parfumurile lor. De ce se dau cu parfum, ce inseamna un parfum pentru un barbat si cata incredere sa ai intr-un barbat dupa parfumul pe care il poarta. Ei probabil se vor amuza daca ar citi, insa noi, cele care incercam sa le detectam personalitatea dupa parfumul ales, s-ar putea sa avem si niste elemente cheie in plus pentru a-i cuceri sau nu. O sa aleg 3 parfumuri recent lansate: Light Blue Eau Intense de la Dolce & Gabbana, Nuit d’Issey Bleu Astral de la Issey Miyake si Legend Night de la Montblanc.

Nu m-am lamurit inca de ce femeile isi aleg parfumul si cum si-l aleg, insa mi s-a parut ca barbatii l-ar alege si mai greu. Noi, femeile, suntem uneori si impulsive, ne dorim mult un anume parfum dupa nume, dupa imagine. Suprinzator, barbatii aleg chiar dupa cum simt un parfum si prea multa publicitate ii plictiseste si chiar ii tine departe. Stiu barbati care s-ar da cu acelasi parfum ani de zile si unii chiar o fac.

Legend Night de la Montblanc este un clasic prin excelenta. Elegant, simplu, carismatic. Cu arome lemnoase, dar si vanilie, bergamota sau cardamon. Va fi cu siguranta ales de cineva caruia nu ii plac lucrurile complicate artificial, dar nici simplificate in mod urmarit. Simon Clark, figura masculina care il ilustreaza, spune multe despre semnificatia acestui parfum. Barbatul care il alege ar trebui sa iti inspire siguranta, un oarecare simt controlat si o seductie lenta si sigura. Fii convinsa ca va sti cum sa vina imbracat la prima intalnire si va ghici din cateva fraze care sunt preferintele tale in materie de multe lucruri. El stie sa citeasca si sa te citeasca.

Nuit d’Issey Bleu Astral de la Issey Miyake este un parfum putin narcotic, cam ca orice parfum de la Issey Miyake. Ambra exploziva, vetiver mineral, coriandru, lamaie verde, lucruri care se atrag si se resping. Lumini in noapte, lumina lunii pline care se reflecta in apa si contrastele de lumini si umbre, toate acestea sunt adunate intr-un parfum misterios. Poate ca ar fi de ales de un barbat care vorbeste mai putin, dar care are de spus mai multe decat crezi. Important este sa stii sa te conectezi cu el si sa ii accepti invitatia poate nu tocmai comoda.

Light Blue Eau Intense de la Dolce & Gabbana este o explozie de note acvatice, grapefruit, ienupar si cu o baza ambrata, o explozie de prospetime. Ti se pare ca il cunosti de undeva pentru ca el a tot fost in preajma ta, parfumul lui pare familiar. Poate ca ar fi momentul sa il cauti si tu din priviri. As putea spune ca pentru cel ce alege acest parfum ideea in sine de parfum nu conteaza prea mult. Vrea doar sa fie sigur ca poate jongla cu timpul si cu spatiul, cu aerul si cu apa, si da, e alunecos ca si ele. Il puteti gasi aici in parfumeria online Marionnaud.

Pe care l-ai alege? Evident, ma refer la parfumuri.