Ce am mai postat pe Youtube

In ultima perioada am tot ales sa postez pe Youtube decat sa scriu. Nu stiu daca a fost neaparat vremea schimbatoare sau faptul ca si mie uneori imi place mai mult sa vizionez clipuri cand ma relaxez, dar au iesit cateva vloguri, precum si clipuri clasice.

Am filmat impreuna cu baietelul meu un clip scurt despre Nivea si despre protectia solara. Nivea ne-a trimis o papusica baietel, Max se numeste, si cu el invatam si mai bine ce inseamna SPF.

Am facut doua comenzi pe Aoro si am zis sa va povestesc de ce eu totusi cumpar de la ei. Am si o colaborare cu ei, adica mi-au oferit un voucher ca sa pot testa din nou serviciile lor cand doresc eu in acest an si cum tocmai facusem o comanda, am zis de ce nu sa fac inca una.

V-am raspuns la intrebari, in sfarsit, si ma bucur ca m-am incadrat in putin timp. Daca va mai doriti sa filmez un asemenea clip, lasati-mi intrebarile in comentariu chiar la clip si voi reveni asupra subiectului.

Ca sa fiti tot timpul la curent cu ce postez pe Youtube, dupa ce va abonati, dati click pe clopotolul de langa butonul “Subscribe” si in felul acesta, notificarile pe email vor fi activate. Cum voi posta un clip, veti fi imediat notificati.


Cam asta a fost, vizionare placuta!