Joviale sau cum sa zambeasca fiecare centimetru al tenului tau :)

Fondul de ten Joviale de la Ivatherm este cea mai buna optiune de ingrijire si infrumusetare a tenului meu la inceput de toamna. Octombrie a debutat cu o vreme cand foarte rece, cand insorita, iar fata mea avea nevoie de un fond de ten performant.

In poza vedeti micul meu univers Ivatherm, sunt produse pe
care le folosesc extrem de des. Am si produse in asteptare, pe care inca
nu le-am inceput si carora le va veni randul curand la o prezentare.
Joviale vine de la jovialitate, care inseamna bucurie, veselie, acel carpe diem pe care trebuie sa il gasim in noi si sa il aratam.

Acest fond de ten este un cocktail de bucurie pentru ten, contine vitamina E, ulei de Jojoba, pantenol, Alfabisabolol care ajuta la calmarea tenului. Eu vad acest ten ca un BB cream avansat  sau ca un mix de fond de ten usor si crema hidratanta de maxima calitate.

Ca sa fiu si mai relevanta am facut un filmulet, e practic primul meu film in care fac o prezentare unui produs cosmetic.

.

Mai adaug ca produsul costa 73 de lei pe magazinul online Ivatherm si va sfatuiesc sa cumparati online pentru ca mai primiti si mostre, materiale imprimate cu informatii despre produse si produsul ajunge direct la voi acasa.

Machiajul din poza este cu baza Ivatherm, machiaj purtat de mine chiar la un eveniment Ivatherm, lansarea gamei Glykolift despre care o sa va scriu curand:

La machiaj am folosit fond de ten Joviale aplicat cu pensula, pudra libera si blush pudra Bourjois, mascara l’Oreal Paris Volume Million si liner Silkissime( intre timp am invatat sa le folosesc mai bine) , fard de ochi Yves Saint Laurent, ruj Elf, corector si anticearcan Barry M de la Marionnaud.

Asa cum am spus si in film produsul primeste nota Excellent .