Pielea sensibila + La Roche Posay = LOVE

Incet incet incep sa va dezvalui lucruri noi despre relatia mea cu La Roche Posay. De curand am inceput sa fac cursuri de make-up artist, bineinteles am inceput cu Abecedarul , si evoluez incet si sigur.

Cand am facut primele machiaje pe figuri complet noi, m-am confruntat cu un lucru: chiar daca pielea sensibila nu este un tip de ten….ea exista. Fiecare femeie are sensibilitatile ei in zona tenului, pentru unele femei piele sensibila inseamna ca li se inroseste nasul, pentru altele ca le mananca pielea din jurul ochilor atunci cand bate vantul , pentru altele ca in jurul unui cos se formeaza un norisor de roseata….si multe altele. Figura fiecarei femei este fascinanta si necesita ingrijire atenta pana aplici machiajul propriu-zis.

Cand am ajuns in fata a doua modele pe care trebuia sa le machiez si am vazut nas cu zone inrosite sau barbie cu zone rosii, am ales instant serul Rosaliac inainte de a aplica crema de zi. Si crema de zi a fost tot una de la La Roche Posay.  Fondul de ten s-a asezat apoi altfel indiferent ce marca am folosit. Fetele m-au intrebat despre produse si au fost multumite de efect si dupa demachiere.

Acum am sa le dau lor – si nu numai lor – o veste buna.

Stiti ca eu sunt pro-testare si pro-informare si La Roche Posay chiar se preocupa de asta.  Astfel, daca mergi in farmaciile participante si …chiar sunt multe si cam peste tot in tara, primesti si o brosura cu esantioane din gamele Hydreane, Hydraphase, Toleriane Ultra, Rosaliac Ar Intense, Toleriane Teint si daca si cumperi un produs La Roche Posay, primesti un set de produse cadou. Promotia este valabila pana pe 30 aprilie 2014.

Voi folosi mereu produse dermatocosmetice pentru persoanele pe care le voi machia si La Roche Posay se va afla mereu in topul produselor folosite si ca make-up artist.

Asa ca astept sa imi spuneti daca ati gasit brosura, daca va tenteaza vreun produs si daca ati mai prins setul de produse oferit cadou :).