Avon Make-up – machiaj rapid pentru duminica dimineata

Dupa evenimentul Fashion for Business despre care am scris AICI, am plecat cu cateva produse Avon folosite in timpul workshop-ului de make-up cu Carmen Dinca, Make Up Artist Avon Romania. Este vorba de cateva produse noi pentru mine, pe unele nu le comandasem inca,  si am vrut sa vad cum ma impac cu ele. Nu apucasem sa folosesc fondul de ten Avon Luxe si in timpul workshop-ului mi-a placut ca si textura, pentru ca l-am testat la capitolul nuante si am vazut cat de usor se aplica. Mi-am ales nuanta Porcelain si cred ca am facut o alegere buna.

Si pentru ca e duminica, am vrut un machiaj rapid, cat mai natural posibil si am folosit cam 90% produse Avon .

Pentru fondul de ten am folosit la aplicare pensula tot Avon, insa a fost nevoie de finisare si cu buretelul. Am fixat cu o pudra libera de la Bourjois si apoi am aplicat blush-ul. Blush-ul este foarte interesant ca si mix de culori.

Pentru ochi am folosit o paleta de farduri cu 4 culori, aceasta am inteles ca este noua ca si editie True Color Quad, Mocha Latte a fost paleta mea. M-am uitat si in catalog si m-am lamurit ca e un produs nou. Eu sunt inregistrata si la Avon ca si reprezentant si asa am sansa sa stiu despre noutati mai din vreme….asta daca sunt atenta la site-ul lor, recunosc ca uneori uit. Am noroc ca am o coordonatoare foarte draguta, Mari Stoica, si atunci cand incepe o campanie noua ma anunta si chiar imi trimite si catalogul.

Am combinat doua rujuri in format mini pe care le aveam deja printre fardurile mele, o nuanta foarte nude si o nuanta mai spre roz, numita Chic.

Mascara am folosit de la Maybelline, preferatul meu Mega Plush despre care am scris aici. Folosesc foarte des in ultima vreme acest mascara, asa ca l-a inserat usor in acest machiaj.

Hai sa vedem ce mi-a placut si ce nu :).

Puncte forte:
– fondul de ten Avon Luxe este foarte fluid, se intinde usor chiar si cu degetele, are acoperire medie;
– blush-ul este preferatul meu dintre toate aceste produse folosite in acest machiaj, culorile se combina foarte interesanta si practic blush-ul e un pic si bronzer….e interesant efectul. Il voi mai folosi cu siguranta si in alte machiaje.
– rujurile au o textura foarte buna, am reusit sa le mixez usor , pe cel deschis l-am folosit ca baza si apoi cu cel mai roz am facut ca un fel de contur si apoi am amestecat, a fost interesant efectul.

Puncte slabe:
– fardurile de pleoape mi se par cam prafoase si cam transparente, am folosit aplicatorul din cutiuta, o sa incerc sa le mai aplic si cu pensulele mele sa vedem poate ies mai bine.
– fondul de ten a inceput sa se ia pe telefon destul de repede, adica la o ora dupa ce am facut machiajul, desi nu am stat in soare si nici nu am alergat, pur si simplu am mers cu acest machiaj la cateva cumparaturi aproape de casa. Foarte rar ma confrunt cu problema aceasta,  voi incerca data viitoare sa il fixez chiar cu pudra compacta.

Per total ca si machiaj de zi de duminica mi s-a parut ok, am reusit sa fac machiajul in 5 minute, in afara de pregatirea tenului. Asa ca pentru un 5minTest le  dau acestor produse nota Very Good si nota a fost ridicata de blush care se apropia usor de Excellent. Din pacate pentru fondul de ten am nota Good, aveam alte asteptari de la un fond de ten comunicat ca fiind dintr-o gama de inalta calitate si promovat prin imaginea Loredanei Groza.

(pozele sunt realizate cu telefonul, la lumina zilei, fara nici un fel de editare….ca stiti ca la partea tehnica sunt in continuare Tufa de Venetia :)).Colajele de poze sunt facute cu ajutorul site-ului BeFunky.).

Voua ce produse Avon va plac? Aveti vreun produs de make-up Avon care va place mai mult? Ce credeti, am facut o selectie buna de produse?