Agent Provocateur Fatale Intense

Agent Provocateur Fatale Intense ar putea intimida prin nume, insa ar surprinde placut chiar si pe cele care din start refuza parfumurile indraznete. Un parfum numit Agent Provocateur ridica multe semne de intrebare si multe femei sunt tentate sa il refuze politicos. Bon, pana il veti incerca.

Parfumul Fatale Intense este un amestec de arome dulci si condimentate.  Note lemnoase exista chiar din start, pe langa note fructate de mure si apoi chili. Notele medii aduc un buchet de flori exotice. Floare de lotus este cunoscuta pentru puterea sa de seductie hipnotica. Divina floare Champaca creeaza un rasfat cu textura sa bogata in timp ce trandafirul rosu Baiser da un indiciu de senzualitate Pentru ca da, este un parfum afrodisiac. Notele de baza aduna arome de chihlimbar, vanilie tahitiana, piele. Tot buchetul de arome il anunta intens si asta va pot confirma. Este un parfum ce se lasa purtat, admira, adulmecat ore in sir. Amprenta pe piele ramane intensa cam 2 ore, apoi devine ceva mai soft si imi place nota de vanilie cum ramane impregnata chiar si pana a doua zi.

Purtati-l cu ruj rosu si fara sa va ganditi prea mult la clisee, il vad purtat chiar si la birou, chiar si zi de zi. Intra in categoria acelor parfumuri pe care din momentul in care le aplici iti doresti sa le simti si resimti. Recunosc insa ca personal nu mi s-a parut atat de tulburator fata de alte parfumuri intense pe care indraznesc sa le port oricand.

Daca va plac aromele dulci, v-as recomanda sa il incercati. Momentan l-am purtat doar in perioade cu temperaturi scazute, nu imi dau seama cum s-ar comporta la temperaturi mai inalte, neavand nici o note citrica sau macar de flori albe. E posibil sa devina putin prea intens, asa ca in curand o sa va povestesc despre alt parfum Agent Provocateur cu o versiune mai soft de arome.

Acest brand de parfumuri se gaseste in exclusivitate in parfumeriile Marionnaud, inclusiv online. Pretul pentru EDP Agent Provocateur Fatale Intense 30 de ml este de 216, 50 ml – 351 lei, 100 ml – 486 lei.