Caldura mare, mon cher….da-i cu ape termale

Caldura din Bucuresti din aceste zile ne-a cam inchis in casa. Stau cu aerul conditionat pornit intr-o camera ca sa ajunga o briza de racoare peste tot. Nu e indicat sa stati direct in bataia aerului rece pentru ca pe langa o sinuzita, va poate paste si o deshidratare a tenului.

Pentru aceasta perioada eu va recomand  apele termale sub forma de spray carora, indiferent de durata perioadei de folosire, eu le dau nota Excellent, sunt o inventie tare buna, am mereu in casa cel putin 2 tuburi de apa ternala, port un tub mic cu mine la birou ….asadar aici nu pot sa va recomand una anume. In momentul acesta insa am o selectie foarte buna: La Roche Posay, care fix astazi s-a terminat, o sa vedeti cine a terminat-o, Avene, Uriage si Ivatherm.

La Roche Posay si Ivatherm intra in procesul zilnic de demachiere, Uriage e foarte benefica pentru mine dupa ce aplic un gomaj , iar Avene este excelenta pentru toata ziua. La Roche Posay este ideala si pentru aplicat peste machiaj ca sa fixeze. Ivatherm e super seara, la demachiere in loc de tonic. Diferentierea e legata strict de feeling-ul meu, pentru ca oricare dintre ele ar face treaba buna la toatedemachiere, fixare machiaj, hidratare de-a lungul zilei, calmarea tenului pentru perioadele foarte calde. Uneori apele acestea sunt bune ziua cand ai multa treaba si la un moment dat ai senzatia aia ca iti arde fata de oboseala sau stres, nu stiu daca voi patiti asa, in situatia asta ma dau cu apa termala care mi-e la indemana si am senzatia ca parca ma detensionez.

Si eu si baietelul meu folosim ape termale, ne plac, ne si jucam cu ele, mai ales pe caldura aceasta sunt binevenite jocurile cu apa termala :).

Voi ce apa termala folositi?