#beautymarathon, beauty blogging devine un sport

#beautymarathon a inceput de duminica, cica asa incepe de fapt saptamana pentru unii, nu de luni, ci de duminica. Si incep nu cu o poza frumoasa, pentru ca la maraton oamenii nu arata foarte fancy.  Cam asa ma imbrac cand am de facut poze, nu vreau sa ma incurce nimic si sa ma pot misca in voie. Duminica am inceput maratonul unei noi saptamani in care partea de beauty a ajuns la o cota de 30% din activitatile mele. Am inceput maratonul la Douglas, in Baneasa, unde am cunoscut mai pe larg produsele Sensai. Sunt sublime, iti raman intiparite in memoria epidermei, dar le vad ca pe un trofeu la capat de maraton.

Sensai Ultimate este crema care cu certitudine, din punct de vedere economic, are sanse ceva mai mici sa ajunga printre cremele de fata pe care le folosesc. Ar trebui sa devin o campioana de maraton ca sa imi pot adjudeca acest minunat trofeu. 
Ziua de luni a fost un alt maraton, sub tutela Samsung si a spiritului meu filantropic.
 
Uneori alerg pentru cauze nobile. Cauza cu adevarat nobila a fost arta si ma inclin cu drag artistilor bijutieri care inca fac opere de arta, in ateliere muncite si organizate cu mult efort. Cealalta cauza nobila este #s6storyofdesign, chiar si marile branduri cer uneori generozitate. Donatia mea pentru Samsung a fost in cea mai valoroasa resursa, adica timpul. Am fost extrem de generoasa, practic 7 ore dedicate unui maraton de arta si design.
Am reusit sa ajung la o conferinta de presa Boiron, detalii mai multe gasiti pe celalalt blog al meu, blogul meu mai de parenting, ca sa zic asa. Eu cred foarte mult in terapia homeopata. Conferinta a fost undeva la etajul 4 si am urcat rapid treptele pana sus, eram in intarziere, Maria, asistenta mea a fost modelul de punctualitate, ca sa salvam onoarea blogului, asa ca partea de bune maniere am salvat-o cumva, chiar si intr-un maraton.
Cu Maria am plecat intr-un maraton mai elegant catre Yves Rocher, magazinul din Centrul Vechi si veste buna, pe langa noutatile de vara, acolo va asteapta si un salon, unde va puteti epila cu o ceara speciala Yves Rocher si vi se face si un ritual de autobronzare. 
Eu zic wow, preturile sunt super ok pentru zona, voi merge curand acolo sa vad ce inseamna ritual cosmetic 100% Yves Rocher.

Yves Rocher

Joi a fost ziua Sephora, cu sprint maxim, atatea noutati m-au tinut in priza, nu stiam ce sa testez intai, ce sa pozez intai. Sephora are un magnetism pe care cred ca nu il poate nega nimeni si nici nu te poti impotrivi.
A photo posted by Ana-Maria Tatucu (@anitatucu) on Jul 2, 2015 at 1:49am PDT

Miercuri si vineri nu am tinut post. Cu mancatul nu am facut performante niciodata. Miercuri am filmat cu Stefana de la The Pretty Blossoms, am vorbit despre ingrijirea tenului si am fost tare multumite, o sa mai facem un film impreuna cu siguranta. Insa vineri am avut o vedeta speciala la filmare, baietelul meu, care a dorit neaparat sa isi prezinte produsele cosmetice.

Am reusit sa si filmez de doua ori, ca sa nu mai pun la socoteala filmele facute pentru evenimentul Samsung.

Week-end-ul a insemnat hard working for my job, da, pentru ca viata nu e doar beaty blogging, dar cu atatea lucruri combinate, eu iar am un pic de febra musculara.  Doar cat sa imi aminteasca ca daca vreau sa ma tin serios si de beauty blogging, trebuie sa sprintez uneori sau sa adopt tehnica de maraton, treptat si sigur, ca sa nu ratez finish-ul.

Voi ce ati facut? Cum a fost saptamana voastra? Ce planuri aveti saptamana aceasta? Eu va spun doar ca saptamana aceasta va fac o surpriza superba cu Avon.