L’Oreal Paris, Mat Matic, Le Grey, le charme du noir

L’Oreal Paris ramane un brand care seteaza trenduri si dintotdeauna am apreciat produsele lor din zona de machiaj.
Noutatile acestui sezon se invart in jurul unor culori intense, intunecate, aducatoare de mister si eleganta.Machiaj intens si unghii dramatice.
Toate acestea sunt transpuse pe chipul nostru si pe mainile noastre de Mat Matic, linerul mat si foarte precis, si lacurile de unghii din seria Le Grey. Am spus in titlu le charme du noir pentru ca asa este, negrul apare in aceste produse un farmec aparte declinat in texturi si nuante diverse.

Matt Matic iti va schimba perceptia despre un liner, nu numai pentru ca se aplica usor si precis, ci pentru ca textura lasata este mata. Pret recomandat: 29.99 lei. Cele 3 culori mi se par foarte interesante, linerul nu trebuie sa fie doar negru, ci ci gri sau violet.

Lacurile de unghii Color Riche, Le Grey ( pret recomandat 15 lei), iti permit sa abordezi un look dramatic pentru unghii si totodata elegant. Nu e vorba sa porti acea manichiura neagra, putin rebela, ci tocmai sa transformi o culoare sumbra, o nuanta de gri, intr-un apanaj al elegantei discrete.