Cooking show cu Chef Cezar la invitatia Viva

In luna aceasta am avut multe surprize si una dintre ele a fost o invitatie la un eveniment…de gatit. Revista Viva a organizat un cooking show si invitatul principal a fost Chef Cezar Munteanu, un bucatar cu multa experienta internationala si care este si profesor de gastronomie la prestigioase scoli pentru bucatari.

Pe mine ma vedeti cocotata pe un scaun inalt langa Cosmina Pasarin. Scaunele au fost cam ciudatele, unele dintre cele invitate , stateam ca si cocotate in pom :)).

(poza preluata de pe pagina de Facebook Agriro)

Sponsorul evenimentului a fost Agriro , salatele lor ne fac viata mai simpla si ..mai sanatoasa.

Ce am retinut eu de la acest eveniment:
– carnea rosie nu este indicata pentru copii pana la 3 ani, chiar si cea de vita…desi pediatrii indica carne de vita inca de la 8-9 luni;
– salatele de la Agriro Fresh nu necesita spalare si le puneti in farfurie direct din punga;
– alimentele congelate de la firme de calitate sunt foarte bune si sunt o alternativa foarte buna pentru a gati sanatos…atunci cand nu ai legume proaspete la indemana.
– spanacul trebuie fiert cat mai putin timp posibil ca sa nu isi piarda din calitati;
– carnea de pui nu se spala inainte de a fi pusa pe gratar..oricum prin procesare termica se omoara orice microb;
– copiilor trebuie sa le dai de mici sa vada toate legumele si fructele posibile, ei isi vor alege treptat legumele preferate.
Au fost multe alte discutii, mi-au placut sfaturile practice si rapide, date in timp ce Chef Cezar ne gatea.

Chef Cezar a pregatit o supa crema de spanac cu busuioc, un tartar de somon si un risotto cu ciuperci acompaniat de piept de pui pregatit foarte interesant ( si gratar si cuptor).

La eveniment au fost cateva vedete din showbiz – Giulia, Cosmina Pasarin si Xonia.

Locul evenimentului a fost un concept store – Pascal Delmotte – dedicat celor care doresc sa isi decoreze casa intr-un mod cat mai placut, dar si practic….e un magazin de lux, asadar oricat de mult mi-a placut ce am vazut acolo, nu cred imi este foarte accesibil.

Revista Viva a prezentat aici pe scurt evenimentul :).