Bio is back, Rangali is back

Organicbaby.ro anunta ca se va numi Rangali, practic cu acest nume a inceput istoria acestui magazin. Acum aproape 5 ani, eram insarcinata si cautam disperata magazine online cu produse bio si unde sa pot plati prin card direct pe site si sa am livrarea acasa, nu la Posta. O sa ziceti ca exagerez, insa acum 5 ani erau extrem de putine magazine online cu toate conditiile civilizate de comert online sau nu isi faceau suficienta publicitate si nu le gaseam.

Cu acest magazin online am avut suisuri si coborasuri pe partea de comunicare, insa au ramas mereu in sufletul meu pentru ca primul detergent de haine de bebelus a fost cumparat de la ei, tampoanele de lauzie, da, nu sunt un subiect prea pink, dar asta e realitatea, adica multe produse extrem de necesare perioadei de sarcina si apoi de proaspata mamica au fost cumparate de pe rangali.ro, asa cum a aparut prima data. Plus ca atat de mult am recomandat acest magazin, incat chiar daca prin afilierea standard nu am adus vanzari, am adus multe vanzari prin discutii de mamici in parc, la pediatru si asa mai departe,  gravidele si mamicile de bebelusi nu prea stau dupa link-uri, ci ele cumpara ce au nevoie si cand au nevoie. De asta am zis ca era vorba de alta legatura intre mine si acest magazin pe care am inteles ca cei de la Rangali/Organicbaby nu au inteles-o, insa trecutul este trecut si ma bucur ca am putut face ceva bun.
A urmat apoi fuziunea si transformarea in Organicbaby, a urmat programul de afiliere pentru bloggeri, un program mai aparte care nu urmarea neaparat partea de vanzari, dar apoi am aflat ca de fapt nu era totul asa de roz precum credeam eu, in fine, una peste alta eu ma bucur ca exista acest magazin.

Preturile nu sunt tocmai mici, stiu ca unii dintre voi prefera sa cumpere de pe iHerb anumite produse care sa gasesc si pe rangali.ro, insa uneori dorinta de a avea produsele mai repede, mai ales cand  e vorba de ceaiurile ayurvedice ( din care beau si acum cand scriu acest articol)  ma face sa aleg acest magazin online care stiu ca imi va livra a doua zi comanda. Cu acest site eu am invatat treptat ce inseamna cu adevarat bio, cat poate fi bio si de cat “bio” este nevoie sa declari un produs ca este sanatos.

Sper ca aceasta revenire de nume sa le aduca si ceva bun in business, sper sa invete mai mult din experientele trecute, sper sa se tina mai mult de cuvant si sa incurajeze pe adevaratii consumatori de produse bio. Click pe poza de mai jos si intrati in universul bio Rangali.

Cosmetice BIO naturale - Rangali