Digital Divas incepe maine

Maine se va intampla un eveniment dedicat femeilor care si-au transformat pasiunile in proiecte online, Digital Divas. Evensys este deja la al doilea concept dedicat femeilor active in online, dupa Women on Web.

Maine acest eveniment va incepe la ora 14:00, la Howard Johnson, daca nu ati reusit pana acum sa primiti invitatie, ar mai fi sanse poate astazi, daca renunta cineva la participare. Invitatiile s-au acordat cu titlu gratuit si era necesar o inscriere pe site.

Digital Divas este un eveniment sustinut de Avon, un brand foarte activ in online si care din punctul meu de vedere a si lansat conceptul de Digital Diva, am si acum un tricou de la un eveniment pe care scrie “sunt o diva digitala” unde Avon a venit cu aceasta idee.

Tot maine Avon va astepta participantele cu sesiuni de make-up…asa ca ma gandesc sa ma duc almost no-make-up  ca sa ma las pe mana specialistelor de la Avon.

Ca si speakeri, Cabral, Andreea Patrascu, Madalina Uceanu  si multi altii, vedeti pe site-ul evenimentului. Este un mix de util si placut si din care cu siguranta voi pleca cu lectii noi.

Cu cine ma mai vad acolo? 🙂

PS -am uitat de Nikon, alt sponsor important si partener, cred ca stiti ca fara el nu am putea face poze de calitate.