Marionnaud – calendar de promotii in aceasta perioada

Marionnaud face multe promotii in aceasta perioada si din acest motiv am zis sa le adun pe toate in acest articol si voi sa alegeti pe cea care vi se potriveste cel mai bine.

1. Campanie pe Facebook pentru fani, dai like paginii, comenteaza si fii un fan activ si poti castiga un set de 7 produse marca Marionnaud sau din marcile exclusive. Trebuie doar sa arati ca esti un fan adevarat.

2. In perioada aniversara se acorda reduceri pentru clientii fideli – 
Discountul se aplica clientilor posesori de card de fidelitate,
inclusiv cardurile emise pe loc in magazin -20% pentru 2 produse si
-30% pentru 3 produse joi-duminica intre 18.10 – 4.11! Vouchere,
cadouri, sesiuni machiaj!

3. Pana pe 4 noiembrie, te poti programa la o sesiune de make-up cu produse Estee Lauder si daca vei cumpara un produs de tratament Estee Lauder, primesti o borseta cu mini produse Estee Lauder.Te poti programa in magazin sau la telefon 021 4481830.

4. In Marionnaud Cora Pantelimon iti poti personaliza sticla de parfum de la Fendi intre 25-28 octombrie, e o idee extraordinara pentru cei care vor sa faca un cadou inedit celor dragi.

5. In revista Glamour, gasesti cardul special de shopping care poate fi folosit si in magazinele Marionnaud cu multe promotii interesante in perioada 5-11 noiembrie. De exemplu 30% discount  la produsele Marionnaud si Watson.

6. Si nu in ultimul rand, concursul de pe blogul meu, unde daca stii sa ne povesteti despre cum e sa fii frumoasa, poti castiga unul din cele 10 seturi de produse exclusive de la Marionnaud, Dirty Works si Barry M.

Concluzie: Marionnaud stie mereu sa aduca cate ceva pentru frumusetea noastra. Asta e minunat, nu?