Bvlgari Goldea

Bvlgari Goldea este un parfum lansat de casa Bvlgari in 2015. Parfumul are un nume special, Goldea, ce imbina semnificatia de “aur” si de “zeita”. Este un parfum luminos, greu de explicat acest concept, insa este un parfum care emana ideea de lumina, de celebrare a aurului si a Soarelui. Dupa lansarea colectiei Omnia cu 10 ani inainte, Goldea vine cu un nou concept. Este un parfum oriental ce poarta tribut aromelor de musk alb.

bulgari-goldea-parfum-2016-beautybarometer-review

Parfumul Goldea a ajuns la mine intr-o zi de martie, in cel mai rafinat press kit pe care l-am primit in aceasta perioada. Atentia pentru detalii, specifica Bvlgari, s-a manifestat in fiecare element din acest kit. Parfumul a sosit insotit de un gel de dus, de un pouch, de o agenda si de un pix, acele lucruri ce par neinsemnate, dar care devin speciale si definitorii atunci cand poarta semnele excelentei precum ale unui brand ca si Bvlgari.

bulgari-goldea-beautybarometer-review2016 (10)

bulgari-goldea-beautybarometer-review2016 (19)

Experienta mea cu Bvlgari nu este atat de mare, insa exista pe lista mea dorinte si de parfumuri pe care trebuie sa le adaug la colectie. Purtand acest parfum, am inteles de ce este numit un parfum ce celebreaza lumina, soarele. Este un parfum ce iti da o senzatie de caldura, de placerea de a sta la soare. Totodata este un parfum care da o stare de liniste, de serenitate, am simtit acest lucru si cu alte parfumuri incercate de la Bvlgari, aromele ofera un echilibru anume pe care mi-e greu sa il explic. A fost o perioada cand am purtat mult Bvlgari Eau Parfume au The vert si l-am folosit pana la ultima picatura.

Parfumul Goldea are note de varf Orange Blossom Absolute, Bergamot Absolute, Sun-filled Raspberry. Notele medii sunt: Precious Ylang-Ylang from Comoros Islands, Golden Jasmin Petals, Luscious Sweet Sparkles si notele de baza sunt : Golden Patchouli, Papyrus from Egypt.

Creatorul parfumului este Alberto Morillas, cunoscut si pentru multe creatii Bvlgari.

Bvlgari Goldea, EDP, se gaseste in parfumerii in format de 25, 50 si 90 de ml, cu preturi incepand de la 214 lei.