Empties, produse cosmetice consumate la final de iunie

Cand vine vorba de empties, produse cosmetice consumate, ma apuc de filmat cand se aduna o sacosica de produse. De data aceasta s-au adunat doua si nici nu am realizat cand. Si mie imi place sa urmaresc clipuri de empties pe Youtube, asa aflu pana la urma ce produse determina pe bloggeritele sau youtuberitele de beauty sa le consume pana la capat si pot afla si pareri mai intemeiate. Uneori este suficient sa vezi mimica fetei care le prezinta si iti dai seama imediat daca acel produs i-a placut sau nu.

In clipul meu de data aceasta, veti vedea ca de obicei produse dermatocosmetice terminate de la Ivatherm si Bioderma. Bineinteles sapunuri lichide, mi-am dat seama din nou ca acest produs se consuma teribil de mult in casa mea, dar asta e, ca de obicei un sapun lichid Fa si unul Elmiplant. Sapunurile lichide de la Elmiplant imi plac cel mai mult. Am terminat insa si unul de la si din cand in cand merita sa iau si un sapun lichid mai deosebit.

Am dat iar iama prin esantioane, demachierea cu Sisley Lyslait a fost cu totul una de rasfat suprem si ma convinge ca merita sa investesti si in produse de demachiere mai avansate. Totodata am descoperit cu mare placere un brand care se gaseste la Nocibe in Franta, Veld’s. Manuela Mihalcea MUA, cu care am facut recent in swap, mi-a trimis mai multe esantioane de la Veld’s, asa ca probabil voi mai reveni cu pareri despre acest brand.

In film mai vedeti produse terminate de la Garnier, vopsea de par, servetele demachiante de la Nivea si Elmiplant, un demachiant de la Mary Cohr, un balsam de par de la Plantur 39, un gel de spalare de la Atolys etc.

Vizionare placuta si daca va plac filmele mele, nu uitati sa va abonati la canalul meu de Youtube.