The Body Shop, Pinita Colada

The Body Shop ne aduce in vara asta atmosfera din Caraibe la noi acasa cu Pinita Colada. Nu m-am gandit niciodata la combinatia de ananas si cocos si va spun totodata ca aceste doua arome, luate separat, nu imi plac. Nu sunt fana a cosmeticelor cu aroma de cocos. ananasul nu este un fruct dupa care sa ma dau in vant, insa din nou The Body Shop stie sa creeze un mix de arome care nu poate decat sa imi placa.

Pinita Colada se gaseste deja in magazinele The Body Shop si pe magazinul online, cuprinde 4 produse dedicate ingrijirii corporale: gel de dus ( 35 lei), fresh body sorbet ( 62 lei), scrub ( 89 lei) si body butter ( 63 lei).

pinitacolada-geldus-sorbet

Ce are special gama Pinita Colada?  Ce de obicei ingredientele si originea lor fac diferenta. Ananas tropical din Caraibe, cules manual, nuca de cocos culeasa manual tot din Caraibe, miere de albine tropicala. Mierea provine din padurea tropicala Sheka, Rezervatie Unesco din Etiopia, unde albinele distileaza nectarul florilor pentru a crea o miere florala distincta. Pentru a culege aceasta miere pretioasa, The Body Shop lucreaza cu Beza Mar, un grup de ‘bee whisperers’ dedicat imbunatatirii modului de viata al comunitatilor etiopiene de crescatori de albine si mentinerii modului lor traditional, natural de a lucra cu albinele. Comertul cu cei de la The Body Shop le ofera un venit stabil ce ajuta la cumpararea septelului si plateste educatia tinerilor precum Israel Ambelo, ce si-a finantat studiile cu venitul din crescator de albine si si-a castigat acum un job ca Internal Control Trainer la Beza Mar. Cam asta este povestea si cred ca prin aceste diferente The Body Shop va crea frumusete oferind inapoi frumusete si generozitate.

thebodyshop-pinitacolada-freshbodysorbet-2016-beautybarometer

Primul produs incercat de mine din gama Pinita Colada a fost sorbet-ul, imi place textura extrem de usoara, recunosc ca pentru pielea mea uscata nu aduce toata hidratarea necesara, insa fac un mic artificiu. Aplic Pinita Colada Body Sorbet dupa ce in prealabil folosesc o crema mai hranitoare si mai putin parfumata. Parfumul acesta fructat nu m-a lamurit insa daca aduce mai mult ananas sau nuca de cocos, foarte bine sunt imbinate aromele.

Ati incercat Pinita Colada? In curand va povestesc si despre alte noutati de vara de la The Body Shop.

pinitacoladageldedusingrediente pinitacoladasorbetingrediente pinitacoladathebodyshopbeautybarometerblogdebeauty