Ceasul, accesoriul sigur si simplu

Poate ca la bijuterii am uneori neclaritati de asortare, adica nu stiu daca la tinuta aia sa port colierul acela sau daca sa pun si bratara si colier. Ceasul insa ma scoate mereu din impas. Am cateva ceasuri de dama -sau nu – care imi plac si pe care le port efectiv ca si accesoriu, adica nu le port pentru a vedea cat e ceasul. Uneori pun ceasul la mana si eventual niste cercei mici si asta e tot ce am ca si accesoriu.

Cautatul de ceasuri este de obicei facut lent si foarte lent si prefer uneori sa tot caut luni intregi pana spun da, asta e ceasul pe care merita sa investesc ceva.

Mereu evit auriul in tot ce inseamna accesorii, de orice fel si rar ma veti vedea purtand ceva auriu. Singurul capitol insa la care deja am facut exceptie il reprezinta tot ceasurile. Un ceas auriu de la Mark Maddox mi-ar placea pentru o tinuta gen “white shirt/jeans”. La genul acesta de tinute mai port uneori chiar ceasuri barbatesti, dar cred ca un ceas auriu aduce punctul de atentie la o tinuta oarecum neutra.

Sursa poza: Express

Pe cautceas.ro am timp sa ma tot uit si sa imi fac idei, zic asta pentru ca eu am ajuns sa imi construiesc uneori tinuta doar ca sa port un anume ceas. Pe acest magazin online sunt si ceasuri mai accesibile ca si pret, dar am gasit si unul din faimoasele modele Breitling. In plus, am cam descoperit ceasuri de toate culorile, pana si roz sau turcoaz, bleu sau portocaliu si chiar negru complet. Ca si stil, sunt si ceasuri cu aspect mai pretios, ca si cele de la Yves Camani cu diverse inserturi de pietre, dar sunt si ceasuri extrem de neutre, de la Detomaso. Cred ca alegerea se face mai interesant decat o fac atunci cand cumpar rujuri.

Am avut perioade cand daca nu aveam ceas la mana, simteam ca ceva nu e in regula. Ba se intampla sa adorm cu ceasul la mana.

Voi va construiti vreo tinuta pornind de la un model de ceas? Ce ceas va place sa purtati la o tinuta de zi?