See by Chloe, Marc Jacobs, Calvin Klein, arome de vara

Fiecare sezon de vara inseamna si o explozie de arome noi, de parfumuri feminine si efervescente. In fiecare vara imi imbogatesc colectia de parfumuri cu cel putin 3 parfumuri noi si mereu ma intreb care ar fi parfumul ideal al verii. Nu l-am gasit pana acum si cred ca acesta este farmecul sa il tot caut. Parfumurile de vara vin cu accente florale, fructate, imprumuta din parfumul florilor salbatice sau rare, includ esente pretioase si sticlutele aduc transparenta si delicatete.

Vreau sa va propun sa va opriti in parfumerii pentru a testa 3 parfumuri din seria parfumurilor acestui sezon: See by Chloe Eau Fraiche, Marc Jacobs Daisy Dream si Calvin Klein endless euphoria. S-ar putea sa va aduca aminte de lucruri frumoase, sa va inspire sa purtati mereu o raza de soare in suflet si sa vedeti putin mai mult parfum in fiecare lucru din viata voastra.

Creat de parfumierul Michel Almairac, See by Chloé Eau Fraiche se dezvăluie îndrăzneţ si modern. Primele note poetice ale apei de zambile sunt amestecate cu floarea de mar şi cu iasomia. Nota de bază sofisticată a vetiverului oferă prezenţă şi caracter.
Inspirat de spiritul fără margini al margaretelor și de cerul albastru, Daisy Dream este noua fata ideală a lui Marc Jacobs – diafană, inocentă și liberă.
Daisy Dream întruchipează perfect tinerețea, curajul și romantismul. Daisy Dream dezvăluie mixul irezistibil propus de marc jacobs – detalii complexe, eleganță și feminitatate care reinterpretează iconicul Daisy.
Daisy Dream
este un parfum floral-fructat care te captivează cu notele delicate de mure, grapefruit proaspat și pară suculentă. Notele de mijloc dezvăluie arome bogate de iasomie, litchi și wisteria. Totul se completează cu esențe lemnoase, mosc și apă de cocos.
 Revigorant de uşor şi radiant, endless euphoria Calvin Klein transpune fantezia provocatoare a parfumului emblematic, euphoria, într-o reverie scăldată
în razele soarelui, cu cireşi în floare şi un aer de senzualitate diafană. endless euphoria Calvin Klein se deschide cu o briză îmbătată în aerul cireşilor înfloriţi,
încărcată cu mandarine revigorante şi bergamotă. Notele de mijloc sunt date de senzualitatea violetelor, trandafirilor pastel şi liliacului syringa. La bază bambusul, lemnul de santal şi moscul sec răspândesc o seducţie onirică.
Toate cele 3 parfumuri se gasesc in Sephora, Marionnaud, Douglas, Kendra si Debenhams.
Preturi:
See by Chloe Eau Fraiche,  EDT, 30 ml 215 lei, 50 ml 303 lei, 75 ml 389 de lei
Marc Jacobs Daisy Dream, EDT, 30 ml 208 lei, 50 ml 295 de lei, 100 ml 365 de lei
Endless euphoria Calvin Klein, EDP, 40 ml 241 lei, 75 ml 333  de lei, 125 ml 427 de lei
Care este preferatul tau?