Dior Rosy Glow, prima intalnire cu Parfumeria.ro

Dior Rosy Glow este un clasic al machiajului Dior. Parfumeria.ro este un nou boutique online, cochet si dedicat luxului. Sa spunem ca cele doua lucruri despre care vorbesc azi sunt din aceeasi sfera. Adica eleganta, atentie la detaliu, lux prin imagine si prin atitudine.

Intalnirea cu Parfumeria.ro a fost de bun augur, am apreciat din start ca site-ul este bine organizat. Se simte profesionalismul  si spiritul selectiv. Produse  ever green-uri din zona de lux, noutati asteptate de cunoscatori si servicii de foarte buna calitate. Navigand pe site am simtit imediat ca este vorba de un spatiu in care voi reveni. Dior, Guerlain, Clarins, Estee Lauder, La Prairie, Shiseido si Clinique, parfumerie si produse de skincare cu preturi vizibil mai mici fata de parfumeriile clasice.

Ce este Rosy Glow

Dior Rosy Glow este un produs Dior foarte cautat si apreciat. Preferat de mirese si de makeup artisti, acest blush este un produs de machiaj dedicat oricarui tip de ten, oricarei carnatii, adaptabil la orice fel de machiaj. Este un blush care ilumineaza, aduce acel efect de imbujorare trandafirie care sta bine oricarei femei. Nuanta este adaptabila la umiditatea tenului, se personalizeaza in functie de fiecare aducand acel efect de iluminare si colorare pe care ni-l dorim pe pometi.

Acest blush este denumit de fapt Awakening Blush/ Rehausseur de bonne mine, va las ambele denumiri in engleza si franceza ca sa aveti imaginea completa asupra semnificatiei. Produsul are o singura nuanta, 001 Petal, o nuanta universala, precum sunt si petalele de trandafiri.

Se aplica fie cu pensula din cutie, fie cu pensula de blush pe care obisnuiti sa o folositi. Efectul poate fi foarte subtil, la o prima aplicare. Pentru efect mai intens, se poate reaplica. Un mic secret, eu il folosesc uneori si pe post de fard de ochi, ca si baza, da un efect de proaspat pe toata pleoapa.

Parfumeria.ro, experienta de lux

Mi-a placut ca produsul a sosit ambalat elegant, intr-o cutie cu hartie de matase neagra pe interior, foarte bine protejat. Calitatea ambalajului a fost impecabila, fara urme de manipulare, intacta. Blush-ul vine intr-un pouch de catifea, are si o pensula, la randul ei separata de interior printr-o mica placuta de plastic. Grija de la detaliu a celor de la Dior a fost pastrata. Eu am un fix cu aceste ambalaje in care sosesc produsele de la magazine de lux. Imi place sa fie simple, clasice, sigure. Vreau sa fiu convinsa ca sunt prima persoana care atinge produsele dupa ce produsele au fost inserate in cutie.

Imi aduc aminte ca de fiecare data cand eram intrebata despre un blush Dior care sa fie ok, am recomandat mereu Rosy Glow. Unele persoane imi spuneau ca e prea roz, atunci cand il vedeau in cutie. La aplicarea pe ten efectul insa era adaptat la fiecare in parte.

Pentru ca in perioada aceasta exista si aceasta paranoia, alimentata gresit de altfel, fata de produsele fake, as vrea sa va spun ca acest magazin online comercializeaza doar produse originale.  Preturile si reducerile se explica prin politica optimizata de achizitii pe care acest magazin o are.

Dior Rosy Glow costa 165 de lei pe parfumeria.ro. Plata se poate face fie la livrare, fie online.

In aceasta perioada sunt si cateva reduceri interesante, lichidari de stoc, chiar am vazut cateva alte produse Dior care ma tenteaza.

Pentru ca sezonul de cadouri incepe, deja pe 8 Noiembrie avem Mihai si Gavril de sarbatorit, va recomand sa incercati experienta cu acest magazin online recent lansat si care mie mi-a lasat o impresie decenta si de buna practica in domeniu. Si bineinteles pentru fiecare dintre noi nu strica un moment de cochetarie, asa pur si simplu, fara o ocazie anume.

Si ca de obicei, cand produsul e foarte fotogenic, urmeaza cohorta de poze, aveti si ingredientele si instructunile. Asta ador la produsele Dior, totul este asa de bine gandit, ambalaj, informatii, totul intr-o cutiuta.

dsc_0411_4719

dsc_0423_4731 dsc_0446_4754

dsc_0428_4736

dsc_0419_4727

rosyglowingrediente

dsc_0408_4716