BEAUTY DISTRICT – laboratorul de beauty din Bucuresti

Cel mai frumos look din acest an mi-a fost realizat la Beauty District la Invitatia l’Oreal Paris. Nu am cum sa uit multa vreme acea experienta minunata despre care am scris AICI.

Daca va doriti pentru voi sau pentru cei dragi o sedinta completa de frumusete in acest loc, iata ce ne propune Beauty District pentru aceasta perioada.

De Craciun, daruieste cadoul frumusetii in cel mai bun lant de saloane din Capitala!

Lantul de saloane de frumusete Beauty District, fondate de Alexandru Abagiu, makeup artist, Sorin Stratulat, hairstylist si Catalina Stoica, nail expert ofera din aceasta luna posibilitatea de a oferi carduri cadou ‘The gift of beauty’ in valoare de 250, 500 si 1000 RON. Astfel, problema unui cadou potrivit pentru cineva din familie, de la birou sau un partener de afaceri dispare, caci persoana ce se va bucura de dar poate alege cum sa foloseasca suma, fie ca doreste servicii de manichiura, machiaj, vopsit, coafat, tratamente cosmetice sau produse de ingrijire. Unicitatea cardului consta in cutia rosie eleganta in care se afla, gata sa fie daruita.

Un card de 250 RON ofera destinatarului posibilitatea de a se tunde si a-si ingriji unghiile, in timp ce unul de 1000 RON poate ingloba toate serviciile de care are nevoie o mireasa in ziua nuntii sau o adevarata transformare de look.

Cardurile pot fi achizitionate si folosite in oricare din cele trei locatii Beauty District: Soseaua Nordului 82-92, Calea Victoriei 153 si Stejarii Country Club. 

Beauty District este salonul favorit al editorilor de moda, dar si responsabilul pentru imaginea multor vedete si persoane publice din Romania. Cu un simplu gest, poti oferi acum experienta Beauty District oricui.

Mai multe detalii pe site-ul Beauty District:
http://beautydistrict.ro/