CONCURS -vino cu mine la Seminarul de Tendinte prezentat de Alexandru Abagiu!! ( daca voi fi intre cele 10 finaliste la Scoala de Beauty Blogging by l’Oreal Paris)

Am primit o veste buna, am fost aleasa intre cele 20 de semifinaliste ale Scolii de Beauty Blogging by l’Oreal Paris. Nu realizez inca ca aceasta marca pe care o priveam ca pe ceva intangibil acum vreo 20 de ani ma alege acum in semifinalistele unui concurs.

Articolul cu care am intrat in semifinala este un articol mai mult decat drag pentru sufletul meu pentru ca este un articol scris impreuna cu voi . Daca va place, chiar il puteti si vota AICI.

Ca la orice concurs serios, urmeaza inca o etapa si daca voi trece si de aceasta etapa voi avea bucuria sa particip la un seminar despre tendinte in frumusete sustinut de Alexandru Abagiu. Seminarul va avea loc pe data de 28 octombrie, insa…eu voi afla daca merg acolo la putina vreme dupa data de 21 octombrie.


Despre Alexandru Abagiu nu cred ca mai e nevoie sa va spun ca este unul dintre cei mai talentati artisti de make-up din Romania si am inteles de la fete care au inceput sa invete tainele acestei meserii ca este un om tare generos la capitolul sfaturi si idei. Eu imi aduc aminte acum ceva ani cand mai aparea in ceva emisiuni la tv si dadea sfaturi, cat de frumos explica sa renuntam la machiajul care inseamna numai dermatograf negru si sa ne bucuram de culori. Atunci am incercat prima data roz in machiajul ochilor.

Juriul va alege cu greu pe cele 10 finaliste, insa eu voi alege si mai greu pe cea care va merge cu mine la seminar. Ca sa pot alege spune-mi care este produsul tau preferat l’Oreal Paris si de ce, in maxim 5 randuri intr-un comentariu la acest blog, lasa-mi si adresa de mail in comentariu ca sa imi fie usor sa iau legatura cu cea care va castiga.

Toate cele 20 de semifinaliste au acest concurs pe blogurile lor, insa puteti participa doar pe unul din ele. Exista si un premiu de consolare…insa eu sper sa fiu printre cele 10 si sa mergem impreuna la seminar, suna mai bine, nu?

Multumesc anticipat pentru voturi si pentru participarea voastra la concurs.

DATA LIMITA DE PARTICIPARE: 21 OCTOMBRIE  

Daca nu esti din Bucuresti si castigi, l’Oreal va asigura partea de transport si cazare la Bucuresti.