Salvatore Ferragamo, The Mini Fragrance Collection, concurs Sephora

Salvatore Ferragamo a creat The Mini Fragrance Collection plecand de la o jucarie preferata a copilariei, titirezul. Titirezul inseamna atatea lucruri, insa colectia merge pe ideea de calatorie, de pretios, de fascinatie a detaliilor mici si fermecatoare.
“Jucandu-ma” cu unul dintre parfumurile acestei colectii, am realizat ca fiecare sticluta din aceasta colectie este o poveste in sine. Cutia iti sugereaza jocul origami, parfumul te trimite catre o zona de eleganta, iar sticluta in sine este un mic experiment artistic, seamana cu o piatra pretioasa. Imi aduc aminte, ca printre primele parfumuri din colectia mea, a fost si un parfum de la Salvatore Ferragamo, am fost mereu atrasa de parfumurile subtile si elegante, pentru ca lumea Ferragamo asta inseamna.

Joc, creativitate, eleganta, parfum, calatorie, acestea sunt ingredientele de la care pleaca si cel mai frumos joc al acestui sezon, jocul cu titirezul virtual oferit de Sephora si Salvatore Ferragamo.

Iata detaliile:

Jocul Ferragamo include casute cu informatii foarte utile despre casa Ferragamo – parfumuri, lansari si invovatii in lumea modei – si concursuri.
Saptamanal se deblocheaza casute noi atat cu informatii cat si cu concursuri. Daca esti atent la informatii, poti raspunde corect la intrebari.
Concursurile inseamna intrebari din informatiile oferite pana atunci in casutele  informative, iar premiile sunt instante si constau in miniaturi de parfum si lotiuni de corp.
Pe langa aceste concursuri saptamanale, cei care achizitioneaza un parfum Ferragamo primesc un talon razuibil cu un cod unic pe care il pot introduce in aplicatie pentru a intra automat in tombola pentru castigarea premiului cel mare, o excursie pentru doua persoane la Florenta sau alte premii in parfumuri Ferragamo. (Perioada 11 august – 7 septembrie).
Eu am jucat deja de cateva ori si mai intru. Voi invartiti titirezul?
Va place ce ati
citit? Urmariti-ma si pe Facebook, Twitter, Instagram sau Pinterest.