20.30 sau 40 nu conteaza, Nivea premiaza

Haideti sa recunoastem ca oricat de preocupate suntem de felul in care arata tenul, intotdeauna mai avem nevoie de un imbold de a respecta o rutina corecta si echilibrata. Anii trec pentru toata lumea si tenul are nevoie de aceeasi grija, doar ca adaptata la tipul de ten si la varsta pe care o are. Nu iti fa iluzii ca la 20 si un pic de ani tenul e frumos doar asa cum este el, el are nevoie de grija si de produse potrivite. La fel, nu iti neglija tenul dupa 40 de ani spunand ca oricum nu prea mai ai ce face, ca ridurile tot acolo sunt.

Uneori este greu sa alegi si de asemenea inseamna si un mic efort financiar sa iti asiguri produsele potrivite tenului.
Din acest motiv, Nivea, o marca care este prezenta in viata noastra de atata vreme, s-a gandit sa creeze un site dedicat noua, tuturor femeilor, indiferent de ce varsta avem, sa ne povesteasca simplu cum sa avem grija de ten si mai ales sa ne dea ocazia sa primim si produse gratuite la testat. Nu-i asa ca suna bine?

Eu va invit pe site-ul Academia de ingrijire Nivea, afla ce trebuie sa faci pentru tenul tau si decide ce ti se potriveste avand toate argumentele.

Bineinteles ca daca iti doresti sa si testezi ceva gratuit, ai ocazia sa sa te inscrii pe platforma online dedicata si premiile se acorda zilnic.

Invata, testeaza si alege ceea ce tenul tau are nevoie.
Si nu uita de cei 3 pasi de ingrijire pentru tenul tau.

Tu ce alegi de la Nivea?


Va place ce ati citit? Urmariti-ma si pe Facebook, Twitter, Instagram sau Pinterest.